Ensimmäinen kokonaan tietokonegrafiikalla toteutettuja kohtauksia sisältävä elokuva nimeltään Tron on tänä kesänä saamassa jatko-osan nimeltään Tron legacy (katso eluokuvan traileri Youtubessa). Yksi alkuperäisen Tron-elokuvan ehdottomasti mieleenpainuvimpia kohtauksia oli kohtaus, jossa Elokuvan sankarit kisasivat seikkailun pahiksia vastaan tietokonepelimaailman moottoripyörillä.

Yhdysvaltalainen custom-moottoripyörien valmistaja nimeltään Parker Brothers Choppers on nyt tuonut markkinoille kerrassaan hämmentävän hienon, täysin liikennekelpoisen replikan uuden Tron Legacy -elokuvan moottoripyörästä. Ebayssä myynnissä olevan moottoripyörän hinta perusvarustuksella on 35 000 dollaria, eli noin 28 000 euroa. Perushintaan sisältyy mm. sähkömoottori, hiilikuiturunko, sekä kuvan mukainen, väriltä valinnainen neon-valaistus. Käytännössä pyörä rakennetaan täysin ostajan toiveiden mukaisesti, joten pyörästä kiinnostuneita kehotetaan ottamaan ensin yhteyttä valmistajaan yksityiskohdista keskustelemiseksi. Pyöriä valmistetaan ainoastaan viiden kappaleen erä, joten hintaa voisi pitää tulevaisuuden varmalle keräilykappaleelle jopa kohtuullisena!

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliREFLECT Showerhead on peilisuihku
Seuraava artikkeliSormenjälkitunnistuksella varustettu valokopiokone pitää kopiorosvot kurissa

10 KOMMENTIT

  1. Ghostrider… Voin kyvitella ku joku huitelis tolla 250km/h moottoritiellä poliisia karkuun iltahämärissä. Ah, mikä fiilis 😀

  2. Tronin monta kertaa nähneenä voin todeta että oikeaoppisestihan valopyörä sekä sen ohjaaja tuhoutuvat törmäyksessä, Legacyssähän pyörä tuhoutuu ja matkustaja lentää pyörän selästä.

  3. ”Täysin liikennekelpoisen” Vitsi kun sais tommosia ajaa suomessakin. Meillä kun on vaan niin kurjat liikennelait niin eipä ole tuokaan laillinen kadulla ajettavaksi.

Kommenttien lisääminen on estetty.