CBS Sportsin sisällön tallentaminen on helppoa, kun käytössäsi on oikeanlaiset työkalut. Videoiden tallennusohjelma voi auttaa sinua tallentamaan ohjelmien sisältöä, jonka haluat nauhoittaa myöhempää katselua varten. Tämän ohjelman avulla voit tallentaa suoria ja tilattavia lähetyksiä vaivattomasti. Vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä CBS Sportsin suosikkisisältösi tallennetaan korkealaatuisena ja valmiina toistettavaksi aina kun sitä tarvitset. Näin pääset alkuun:

Mikä on CBS?

CBS on yhdysvaltalainen televisioverkko, joka perustettiin vuonna 1927. Verkko lähettää monia suosittuja ohjelmasarjoja, kuten NCIS ja Rillit huurussa sekä monia urheiluohjelmia, kuten NFL jalkapalloa sekä amerikkalaista pesäpalloa.

Tietoa CBS Sports-kanavasta

CBS Sports on CBS:n urheilukanava, joka tarjoaa erilaisia urheiluohjelmia, suoria pelejä sekä niiden kohokohtia ja haastatteluja. Tältä kanavalta näkee ammattilaisurheilun maailmaan, välillä live-lähetyksenä ja toisinaan satunnaisina koosteina. Olitpa sitten jalkapallo- tai koripallofani, CBS Sports tarjoaa jokaiselle jotakin. Pysy ajan tasalla uusimmista urheilu-uutisista tai katso, kun suosikkijoukkueesi kohtaa kilpailijan – CBS Sports tarjoaa kaiken.

Mikä on Audials Movie?

Audials Movie on erinomainen suoratoistotallennin Windows-laitteille. Voit lukea enemmän yksityiskohtia ohjelman lataukseen liittyen täällä. Ohjelmiston avulla voit tallentaa ja muuntaa elokuvia ja ohjelmia yli 100 eri lähteestä korkealaatuisiksi ääni- ja videotiedostoiksi – mukaan lukien CBS Sports. Tämän ohjelman avulla voit helposti tallentaa suosikkisisältöäsi tai varmistaa, ettet enää koskaan menetä peliä! Ota viihdekokemuksesi hallintaasi Audials Movien tallennusominaisuuksien avulla.

Näin tallennat CBS Sports-sisältöä

Audials Movie -ohjelmalla voit tallentaa CBS Sportsin sisältöä helposti. Seuraamalla näitä vaiheita voit helposti nauhoittaa CBS Sportsin sisältöä ja nauttia sen katselusta myöhemmin oman aikataulusi mukaan.

1) Asenna ja käynnistä CBS Sports-tallennin

Ensimmäinen vaihe on ladata ja asentaa Audials Movie -ohjelma. Tarvitset tähän vain Windows-laitteen, jossa on riittävästi muistia sekä internetyhteyden. Ohjelman lataaminen on ilmaista, eikä se vaadi alkurekisteröitymistä. Kun olet asentanut ohjelman, käynnistä se ja valitse ”CBS Sports” tuettujen suoratoistopalvelujen luettelosta.

2) Aloita CBS Sports-videon tai jakson tallennus

Kun olet valinnut CBS Sportsin tallennettavaksi kanavaksesi, etsi video tai suora lähetys, jonka haluat tallentaa, ja napsauta ”record”-painiketta. Ennen nauhoittamista voit myös säätää tallennusasetuksia, kuten videon ja äänen laatua. Kun säädökset ovat valmiit, Audials Movie alkaa tallentaa ohjelmaa automaattisesti.

3) Video tallennetaan automaattisesti ja on valmis toistettavaksi

Kun tallennus on valmis, Audials Movie tallentaa videon ”Omat videot” -kansioon. Voit katsoa ohjelmaasi, milloin ikinä haluat tai jakaa sen muiden kanssa. Lisäksi voit katsoa sen niin monesti tai usein kuin haluat, sillä se ei vanhene kirjastosta.

Siinä kaikki mitä ohjelman tallentaminen vaatii! Audials Movie -ohjelmalla voit siis helposti tallentaa CBS Sportsin sisältöä Windows-laitteilla vain muutamalla hiiren napsautuksella. Nyt sinun ei tarvitse enää jäädä paitsi suosikkiurheilulähetyksistäsi!

Audials Movien avulla voit katsoa ohjelmia myös matkustaessa

Jos haluat nauttia CBS Sports-tallenteista mobiililaitteissasi esimerkiksi reissussa ollessasi, voit muuntaa ja synkronoida tallenteet mobiililaitteeseesi Audials Movie -ohjelmalla. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikata ”Muunna” -painiketta pääkäyttöliittymässä ja valita kohdelaite. Tämä ohjelma voi helposti transkoodata tallenteesi laitteellesi optimaaliseen muotoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuusongelmista.

Kun tallenteet on muunnettu haluamaasi muotoon, voit helposti synkronoida ne mobiililaitteesi kanssa. Kytke se vain tietokoneeseen ja valitse Audials Movie -ohjelmasta tallenteet, jotka haluat siirtää. Napsauta sitten ”Synkronoi” -painiketta ja katso, kun ne siirtyvät automaattisesti laitteeseesi. Ota kaikki ilo irti haluamastasi CBS Sports sisällöstä ja nauti siitä tien päällä!

Tässä tallennusohjelmassa on kattava ja riskitön takuu

Audials Movie on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen suoratoistonauhoituskokemuksen. Se tarjoaa 14 päivän rahanpalautustakuun kaikille ohjelmistoille, joten jos et ole täysin tyytyväinen ostoosi, ota heihin yhteyttä, niin saat täyden hyvityksen rahoillesi. Audials Movie tarjoaa lisäksi ilmaista teknistä tukea mahdollisiin kysymyksiin ja apua ongelmiin, mikäli sinulla sellaisia ilmenee.

Mitkä ovat ohjelmiston hyvät ja huonot puolet?

Audials Movie on hyvä valinta CBS Sportsin sisällön tallentamiseen Windows-laitteilla. Tämän ohjelman avulla voit helposti tallentaa ja katsoa CBS Sportsin suoria ja tilattavia lähetyksiä vain muutamalla hiiren napsautuksella. Seuraavassa tarkastellaan kuitenkin joitakin etuja ja haittoja, joita ohjelman käyttäminen CBS Sportsin tallentamiseen tuo:

Hyvät puolet

  • Helppokäyttöinen tallennusliittymä
  • Tallentaa tiedostot automaattisesti korkealaatuisina
  • Mahdollisuus muuntaa tallenteet eri formaatteihin
  • Voidaan käyttää tallenteiden synkronointiin mobiililaitteiden kanssa

Miinukset 

  • Tuettujen suoratoistolähteiden rajallinen valikoima
  • Ei saatavilla Mac tai Linux-laitteille
  • Voi olla hieman hintava niille, joiden budjetti on pieni

Audials Movie tarjoaa kaikki ne työkalut, joita tarvitset nauhoittamiseen helposti ja nopeasti. Tällä ohjelmalla voit napata talteen kaikki suosikkiurheilulähetyksesi, tallentaa ne myöhempää katselua varten tai jakaa niitä ystäville ja perheellesi. Kokeile Audials Movieta urheilun nauhoittamiseen ja hyödynnä sen monia käteviä puolia!

Aloita suosikkilähetystesi lataaminen ja tallentaminen jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten tallentaa CBS Sports -sisältöä Audials Movie -ohjelmalla, aloita suosikkilähetystesi lataaminen ja tallentaminen jo tänään! Nauti niiden katsomisesta mukavasti omalla ajallasi ja hyödy siitä, että sinulla on pääsy kaikkiin suosikkiurheilulähetyksiisi milloin tahansa. Ja mikä parasta, voit ottaa ohjelmat myös mukaan matkalle mobiililaitteissasi tai nauttia niistä mukavasti kotisohvaltasi. Lataa Audials Movie nyt ja aloita CBS Sportsin tallentaminen!

Edellinen artikkeliKuinka tallentaa Fox Sports -sisältöä
Seuraava artikkeliMonet mahdollisuudet muiden kanssa yhdessä pelaamiseen