Lainojen yhdistäminen voi parantaa taloudellista hyvinvointiasi

Lainojen yhdistäminen on tehokas keino, jolla voit parantaa taloudellista tilannettasi sekä vähentää stressiä, joka useiden erillisten lainojen hallintaan voi liittyä. Luottojen yhdistely voi auttaa sinua selkeyttämään raha-asioita ja säästämään merkittäviä summia.

Maksimoi säästöt kilpailuttamalla yhdistelylaina. Nordic Bankin kautta saat kilpailutettua vakuudettomat yhdistelylainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Valitse laskurimme avulla sopiva laina-aika 1–15 vuoden väliltä.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?‌

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että useat erilliset luotot yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Otat siis uuden lainan, jolla maksat kerralla kaikki muut luotot pois. Jatkossa sinun tarvitsee hoitaa vain yhtä lainaa kerrallaan.

Yhdistämällä velat saat selkeän maksusuunnitelman ja toivottavasti myös alhaisemman koron. Tämä voi tuoda suuret säästöt pitkällä aikavälillä. Lisäksi taloudellinen stressi helpottaa hieman, kun huolenasi on enää vain yksi kuukausittainen maksuerä.

Näin lainojen yhdistäminen tehdään:

  1. Laske lainantarve, eli minkä verran luottoja on maksamatta yhteensä.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin lainavertailun kautta.
  3. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras.
  4. Nosta rahat tilillesi ja maksa kaikki muut luotot kerralla pois.

Yhdistä lainat ja vähennä korkokuluja‌

Yhdistelylaina voi tuoda mukanaan alhaisemman koron verrattuna useiden erillisten lainojen korkoihin. Isommissa lainoissa on usein edullisemmat korot. Lisäksi maksat kuluja enää vain yhdestä lainasta.

Yhdistelylaina voi myös tarjota pidemmän maksuajan, mikä pienentää kuukausittaista maksuerää. Tästä voi olla paljon hyötyä, jos taloudellinen tilanne on tiukka. Vaikka kokonaiskulut saattavat tällöin nousta korkeammiksi, pidempi maksuaika voi auttaa hallitsemaan taloutta ja välttämään maksuvaikeudet.

Kun et enää joudu maksamaan monien osamaksujen maksueriä ja lyhentämään useita luottoja joka kuukausi, rahaa jää enemmän muihin menoihin. Kuukausibudjettiin tulee lisää väljyyttä, mikä osaltaan helpottaa stressiä. Kun saat kerrytettyä puskurirahastoa, et ehkä jatkossa joudu turvautumaan osamaksuihin ja luottoihin niin usein kuin ennen.

Lisää säästöjä yhdistelylainan kilpailuttamisen avulla

On erittäin tärkeää kilpailuttaa yhdistelylaina, sillä kilpailuttaminen voi tuoda lisää säästöjä. Nordic Bankin avulla kilpailutat yhdistelylainasi helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi ilmainen hakemus ja voit saada useita lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Vakuudettomien yhdistelylainojen korot voivat olla mitä tahansa noin 4,5 % ja 20 % väliltä. Siksi kilpailutus kannattaa. Myös kulujen määrä vaihtelee. Nykyään niitä saa olla kuluttajille tarjottavissa luotoissa enintään 150 euroa vuodessa.

Vertaile tarjouksia huolellisesti ja valitse itsellesi sopivin yhdistelylaina. Kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään alhaisimman koron, mikä tarkoittaa entistä suurempia säästöjä pitkällä aikavälillä.

Voit kilpailuttaa yhdistelylainat Nordic Bankin palvelussa milloin tahansa. Lainaa voi hakea yksin tai yhteishakijan kanssa. Voit saada jo hetken kuluttua ensimmäisiä tarjouksia. Muista, että tarjouksiin tutustuminen ei sido sinua mihinkään.