Tässä artikkelissa annetaan vaiheittainen opas NBC Sportsin sisällön tallentamiseen Audials Movie -ohjelmalla. Tehokkaiden tallennusominaisuuksiensa ansiosta Audials Movie helpottaa NBC Sportsin suoratoistovideon ja -äänen tallentamista, jotta voit saada suosikkiurheilupelisi ja -tapahtumasi saataville milloin tahansa vain napin painalluksella. Lue, miten pääset alkuun NBC Sportsin sisällön tallentamisessa!

Tietoa NBC -kanavasta

NBC (The National Broadcasting Company) on yhdysvaltalainen televisioverkko, joka aloitti toimintansa vuonna 1926. Se on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista televisioverkoista, ja se on edelleen merkittävä toimija yleisradiotoiminnassa. NBC lähettää uutisia, urheilua, viihdettä ja muita ohjelmia New Yorkissa sijaitsevalta lippuasemaltaan.

Tietoa NBC Sports -palvelusta

Ennen kuin voit nauhoittaa NBC Sportsin sisältöä, on tärkeää ymmärtää joitakin verkkoa koskevia perusasioita. NBC Sports on NBCUniversal Media Groupin divisioona, ja siihen kuuluu useita urheiluun liittyviä ohjelmaverkkoja, kuten Golf Channel, Olympic Channel, NBCSN ja muita. Verkko näyttää suoraa urheilutoimintaa ympäri maailmaa sekä ennalta nauhoitettuja kohokohtia ja erikoistapahtumia, kuten olympialaisia.

Mikä on Audials Movie?

Audials Movie on tehokas suoratoistovideo- ja äänitallennusohjelma Windows-laitteille – voit tutustua sen käyttöön yksityiskohtaisemmin täällä. Intuitiivisen käyttöjärjestelmän ja kattavien tallennusominaisuuksien ansiosta NBC Sportsin sisällön tallentaminen on helppoa, joten voit käyttää suosikkiurheilupelejäsi ja -tapahtumia milloin tahansa napin painalluksella.

Miksi katsoa NBC Sports-ohjelmia?

NBC Sports tarjoaa katsojille laajan valikoiman urheiluohjelmia jalkapallosta ja jääkiekosta tennikseen ja golfiin. Olitpa sitten innokas urheilufani tai etsit vain hyviä tapoja kuulla uusimmista tuloksista, NBC Sports on täydellinen kanava pysyä ajan tasalla. NBC Sports tarjoaa suoraa lähetystä peleistä ja muista tärkeistä tapahtumista sekä arvostettujen analyytikoiden ja kommentaattoreiden selostuksia, joten NBC Sports pitää sinut varmasti viihdytettynä.

NBC Sportsin sisällön tallentaminen Audials Movie -ohjelmalla

Nyt kun tiedät hieman enemmän NBC Sportsista, siirrymme siihen, miten voit nauhoittaa suosikkisisältöäsi Audials Movie -ohjelmalla.

Tarvitset seuraavat:

– Windows-laite

– Audials Movie -ohjelmisto asennettuna laitteeseen

– Aktiivinen internetyhteys

Kun sinulla on kaikki edellä mainitut ominaisuudet, olet valmis aloittamaan NBC Sportsin sisällön tallentamisen Audials Movie -ohjelmalla.

1) Asenna ja käynnistä

Lataa ja asenna Audials Movie Windows-laitteellesi. Ohjelma ei vaadi rekisteröitymistä, ja se on ilmainen ladata laitteelle. Kun olet asentanut sen, käynnistä ja valitse päävalikosta ”Record CNN World Sport”.

2) Aloita videon tai jakson tallennus

Palvelimen näytössä voit säätää erilaisia tallennusasetuksia, joilla voit mukauttaa, miten haluat tallentaa NBC Sportsin sisältöä. Voit valita tallennusmuodon, äänimuodon, videon resoluution, bittinopeuden jne. Kun olet asettanut kaikki nämä asetukset mieleisiksesi, tallenna ne napsauttamalla ”OK”. Nyt kun kaikki tallennusasetukset ovat paikoillaan, napsauta ikkunan alareunassa olevaa ”Start Recording” -painiketta, jotta voit aloittaa NBC Sportsin suoratoistosisällön tallentamisen heidän verkkosivustoltaan tai mobiilisovelluksestaan.

3) Video tallennetaan automaattisesti ja on valmis toistettavaksi

Kun olet tallentanut NBC Sportsin sisällön, se tallennetaan automaattisesti kirjastoosi. Pääset tähän kirjastoon menemällä kohtaan ”My Videos” ja valitsemalla juuri tallentamasi tiedoston. Tämä sisältö on nyt valmis toistettavaksi laitteellasi tai jaettavaksi ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Nyt kun tiedät, miten nauhoitat NBC Sportsin sisältöä Audials Movie -ohjelmalla, sinulla on kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit alkaa katsella suosikkiurheilulajejasi, milloin ja missä tahansa.

Siirrä lataukset mobiililaitteillesi helposti

Voit myös muuntaa tallennetut videot eri tiedostomuotoihin, kuten MP4- ja M4V-tiedostomuotoon. Tämä helpottaa suosikkiohjelmiesi katsomista millä tahansa laitteella ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse myöskään ainoastaan tallentaa NBC Sports ohjelmia, vaan käytössäsi on lukuisia sivustoja, joita Audials Movie on kykeneväinen tallentaa.

Riskitön 14-päivän takuu

Audials Movie on yksi markkinoiden luotettavimmista ja tehokkaimmista tallennusratkaisuista. Koska se pystyy tallentamaan suoraa streaming-videota ja ääntä, voit olla varma, että suosikki NBC Sports -ohjelmasi ovat aina käsilläsi. Lisäbonuksena Audials Movie sisältää riskittömän 14-päivän rahanpalautustakuun, joten voit kokeilla sitä ja varmistaa, että se on oikea tallennusratkaisu sinulle ennen sitoutumista.

Ohjelmiston hyvät ja huonot puolet

Audials Movie on loistava tapa tallentaa NBC Sportsin sisältöä mukavasti omassa kodissasi. Sen tehokkaiden tallennusominaisuuksien avulla voit helposti tallentaa suoratoistovideota ja ääntä myöhempää katselua ja kuuntelua varten. On kuitenkin muutamia hyviä ja huonoja puolia, jotka kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin sitoudut tähän ohjelmistoon.

Plussat

– Helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä

– Kattavat tallennusvaihtoehdot

– Rekisteröintiä ei tarvita

– Voidaan käyttää useilla laitteilla

– 14 päivän rahat takaisin -takuu 

Miinukset

– Rajoitettu saatavuus MacOS- ja mobiililaitteissa

– Ei ehkä toimi kaikkien verkkosivustojen tai sovellusten kanssa 

Kaiken kaikkiaan Audials Movie on erinomainen työkalu NBC Sportsin sisällön tallentamiseen. Sen käyttäjäläheisyyden ja kattavien tallennusominaisuuksien ansiosta suoratoiston tallentaminen on helppoa. Sen rajoitettu saatavuus macOS-käyttöjärjestelmässä ja mobiililaitteissa voi kuitenkin olla haittapuoli joillekin käyttäjille.

Audials Movie tarjoaa helpon ja luotettavan tavan tallentaa NBC Sportsin sisältöä

Audials Movie tarjoaa helpon ja luotettavan tavan tallentaa NBC Sportsin sisältöä Windows-laitteilla. Sen huolellisesti suunnitellun järjestelmän ansiosta voit helposti nauhoittaa videoita ja ääntä yhdellä napin painalluksella. Ohjelmisto tukee useita eri tiedostomuotoja, ja sillä on kattava rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi ennen sitoutumista. Nyt kun tiedät, miten Audials Moviea voi käyttää NBC Sportsin sisällön tallentamiseen, voit alkaa katsella mukavasti suosikkiurheilulajejasi missä ja milloin tahansa!

Edellinen artikkeliMonet mahdollisuudet muiden kanssa yhdessä pelaamiseen
Seuraava artikkeliSamsung Galaxy S23 ultra arvostelu