Jos olet Fox Sportsin fani, olet todennäköisesti etsinyt helppoa tapaa nauhoittaa ja katsella suosikkiohjelmiasi. Audials Movie -ohjelman avulla on nyt mahdollista tallentaa kaikki suosikki Fox Sports -sisältösi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Tässä artikkelissa kerromme, miten Audials Moviea käytetään suorien TV-lähetysten nauhoittamiseen, niiden tallentamiseen myöhempää katselua varten Windows-laitteilla, sekä palvelimen etuihin ja haittoihin. Aloitetaan!

Tietoa Fox Sports-kanavasta

Fox Sports on Fox Corporationin tytäryhtiö, ja se keskittyy pääasiassa suorien urheilutapahtumien lähettämiseen. Se lähettää myös monenlaista muuta ohjelmaa, kuten dokumentteja, elokuvia, uutis- ja mielipideohjelmia, tosi-tv-ohjelmia ja peliohjelmia. Fox Sportsilla on lähetysoikeudet moniin suurten liigojen urheilutapahtumiin, muun muassa NFL:n jalkapallo-otteluihin ja NASCAR-kilpailuihin.

Mikä on Audials Movie?

Audials Movie on tehokas tallennusratkaisu Windows-laitteille. Täältä saat enemmän tietoa ohjelmiston yksityiskohdista ja sen lataamisesta. Audials Movien avulla käyttäjät voivat tallentaa suoratoistovideota miltä tahansa verkkosivustolta tai palvelusta. Tämä yksinkertainen talletusohjelma tukee myös monia suosittuja palveluita, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime Video ja YouTube. Audials Movie -ohjelmalla voit helposti tallentaa FOX™- tai FOX News™ -videoita muutamalla nopealla klikkauksella!

Näin tallennat Fox Sports -sisältöä

Nyt kun tiedät Fox Sportsista ja sen ohjelmistosta, opettele tallentamaan sisältöä Audials Movie -ohjelmalla seuraamalla näitä yksinkertaisia askeleita:

1) Asenna ja käynnistä FOX™-tallennin

Ensimmäinen vaihe on asentaa laitteellesi ilmaiseksi FOX™-tallennin Audials Movie -kotisivulta. Asennuksen jälkeen avaa ohjelma ja valitse päänäytöstä ”Live TV”. Kun olet avannut Live TV -toiminnon, sinun on lisättävä Fox Sports kanavaksi valitsemalla ylävalikosta ”Add Services”. Etsi Fox Sports palveluluettelosta ja napsauta ”OK”, kun löydät sen. Tämä lisää kaikki Fox Sportsin käytettävissä olevat kanavat luetteloosi.

2) Aloita FOX™-video tai jakson tallennus

Nyt kun Fox Sports on lisätty kanavien luetteloon, voit aloittaa suosikkiohjelmiesi tallentamisen. Valitse tätä varten kanava, jonka haluat tallentaa, ja napsauta ylävalikon ”Record”-painiketta. Audials Movie aloittaa tallennuksen heti ja tallentaa videon tai jakson myöhempää katselua varten Windows-laitteellasi.

3) Video tallennetaan automaattisesti ja on valmis toistettavaksi

Kun nauhoitus on valmis, voit katsella sitä Windows-laitteellasi milloin haluat. Tallenteesi tallentuvat automaattisesti kirjastoon nimeltä ”My Videos”, johon pääset kaksoisnapsauttamalla kanavan nimen vieressä olevaa kuvaketta. Audials Movie -ohjelman avulla sinulla on nyt helppo tapa tallentaa ja katsella kaikkea suosikkisisältöäsi Fox Sportsista.

Audials Movien avulla voit nauttia reissussakin

Audials Moviea voi käyttää myös muiden ohjelmien ja sisällön tallennukseen FOX-ohjelmien ulkopuolella. On monia nettisivustoja, joista voit vapaavalintaisesti tallentaa erilaisia videoita ja äänitiedostoja. Audials Movien voi ottaa myös mukaan tienpäälle, sillä se helpottaa tallenteiden tallentamista eri formaateissa, jotta voit ottaa suosikkiohjelmasi mukaan, minne ikinä menetkin. Voit myös synkronoida tallenteet useisiin laitteisiin (Android-älypuhelin, tabletti, iPhone, iPad, Xbox, PSP, PDA jne.), jotta kaikki suosikkiohjelmasi kulkevat mukanasi liikkeellä ollessasi!

Aloita nyt riskittömästi rahat takaisin -takuulla!

Audials Movie tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit olla varma, että teet oikean valinnan. Kokeile riskittä Audials Movieta, jos olet kiinnostunut urheilusta ja koet, että välillä ohjelmat unohtuvat. Hyödynnä kattavaa takuuaikaa ja tutki sen tallennusominaisuuksia. Audials Movie -ohjelmalla ei ole koskaan ollut helpompaa tallentaa suoria TV-lähetyksiä ja tallentaa ne myöhempää katselua varten Windows-laitteillasi. 

Audials Movien hyvät ja huonot puolet

Audials Movie -ohjelman käyttämisessä Fox Sportsin sisällön tallentamiseen on useita etuja ja myös muutama miinuspuoli. Tässä jaksossa tarkastelemme joitakin ohjelmiston käytön hyviä ja huonoja puolia.

Plussat

  1. Helppokäyttöisyys: Audials Movie on helppokäyttöinen ja vaatii vain vähän asetuksia. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta käyttäjien on helppo valita nopeasti haluamansa suoratoistopalvelu tai verkkosivusto ja aloittaa tallennus muutamalla napsautuksella.
  2. Laadukkaat tallenteet: Audials Movie tallentaa korkealaatuisella äänellä ja videolla, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen, kun katselet tallennettuja videoita.
  3. Joustavat tallennusvaihtoehdot: Audials Movie -ohjelmalla voit hallita, kuinka pitkiä tallenteesi ovat ja kuinka monta tiedostoa haluat tallentaa, jolloin voit hallita tallentamaasi sisältöä paremmin.

Miinukset

  1. Rajoitetut suoratoistopalvelut: Audials Movie tukee vain tiettyä määrää suoratoistopalveluja ja verkkosivustoja, joten jos suosikkipalveluasi ei tueta, et voi tallentaa sitä.
  2. Ei mobiilisovellusta: Audials Movie -ohjelmalla ei ole omaa mobiilisovellusta, joten et voi tallentaa videoita tien päällä.
  3. Rajoitetut tallennusvaihtoehdot: Audials Movie tukee tallennuksia vain tietyissä formaateissa, jotka eivät välttämättä ole yhteensopivia tiettyjen laitteiden tai sovellusten kanssa.

Kaiken kaikkiaan Audials Movie on helppokäyttöinen ja luotettava tallennusratkaisu Windows-laitteille. Sen avulla käyttäjät voivat tallentaa suoratoistovideota miltä tahansa verkkosivustolta tai palvelusta. Kattavuutensa, laadukkaiden tallenteidensa, joustavuutensa ja rahanpalautustakuunsa ansiosta se on täydellinen valinta Fox Sportsin sisällön tallentamiseen Windows-laitteellasi.

Kokeile sitä nyt ja pääset alkuun!

Audials Movie on siis hyvin tehokas tallennusratkaisu Windows-laitteille, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa suoratoistovideoita miltä tahansa verkkosivustolta tai palvelusta, mukaan lukien FOX™ ja FOX News™. Audials Movie -palvelun avulla voit helposti tallentaa suosikki Fox Sports -sisältöäsi muutamalla napsautuksella ja katsoa sitä Windows-laitteellasi silloin kun sinulle sopii. Ohjelmisto tarjoaa kattavan takuun, joten voit olla varma, että teet oikean valinnan valitessasi Audials Movie -ohjelman. Kokeile sitä nyt ja pääset nauttimaan suosikkiurheilulajeistasi sekä palvelimen tuomasta kiireettömyydestä!

Edellinen artikkeliHollandish-strategia
Seuraava artikkeliKuinka tallentaa CBS Sports -sisältöä