Kun tulee aika muistaa kumppania erityisellä tavalla, voi lahjan valitseminen aiheuttaa joskus päänvaivaa. Haluat tietysti antaa jotakin sellaista, joka kertoo, kuinka paljon välität. Yksi ja sama lahja ei kuitenkaan sovi kaikille, vaan muistamisen tapa täytyy miettiä saajalleen sopivaksi.

Olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, vuosipäivä tai vain yllätyslahja ilman sen suurempaa syytä, tässä kirjoituksessa jaamme kanssasi inspiraatiota ja ideoita lahjan valintaan. Käymme läpi perinteisiä vaihtoehtoja, elämyslahjoja sekä aikuisten leikkeihin sopivia lahjoja.

Klassiset lahjat

Kun punnitset lahjaideoita kumppanillesi, klassiset lahjat tulevat yleensä aina ensimmäisenä mieleen – ovathan ne yleensä melko varma valinta. Ne ovat ajattomia ja osoittavat huomaavaisuutta sekä rakkautta. Kukkien ja suklaiden ohella voit kuitenkin harkita myös jotakin muuta.

Hyvin perinteinen vaihtoehto on koru. Kauniisti muotoillut kaulakorut tai sormukset voivat tehdä suuren vaikutuksen ja symboloida rakkauden siteitä. Voit myös harkita personoitua korua nimien tai tärkeän päivämäärän kaiverruksella.

Myös erilaiset tuoksut miellyttävät sekä naisia että miehiä. Oikeanlaisen hajuveden valinta voi kuitenkin olla noviisille hieman haastavaa. parhaat miesten hajuvedet ja naisten suosikkituoksut voi yrittää löytää liikkeiden henkilökuntaa haastattelemalla.

Jos haluat hemmotella kumppaniasi hieman enemmän, hanki rentouttava hierontalahjakortti yhteiseen spa-hetkeen. Hieronta auttaa lievittämään stressiä ja luo romanttisen ilmapiirin teille molemmille nautiskella yhdessä.

Lahjaksi yhteisiä kokemuksia

Rakkauden juhlapäivän lähestyessä moni meistä pähkäilee jonkin aivan erityisen lahjan antamista. Jotain sellaista, mikä loisi ikimuistoisia hetkiä ja vahvistaisi suhdetta. Tällöin yhteiset kokemukset tai niin kutsutut elämyslahjat ovat erinomainen valinta.

Tällainen lahja ei ole pelkkää tavaraa, vaan se tarjoaa mahdollisuuden luoda upeita muistoja yhdessä. Voitte esimerkiksi lähteä romanttiselle viikonloppumatkalle kaupunkiin tai maaseudulle rentoutumaan ja nauttimaan toistenne seurasta.

Jos olette luonteeltanne heittäytyviä ihmisiä, osallistukaa johonkin aivan uuteen aktiviteettiin tai kurssille yhdessä. Esimerkiksi ruoanlaittokurssi voi olla hauska tapa oppia uusia reseptejä ja tanssitunti voi tuoda intohimoa parisuhteeseen.

Pyri niin sanottua elämyslahjaa valitessasi huomioimaan kumppanisi mieltymykset. Älä valitse sellaista aktiviteettia, joka kiinnostaa vain sinua itseäsi. Olisiko parempi puolisko joskus maininnut haluavansa kokeilla esimerkiksi SUP-lautailua?

Säpinää makuuhuoneeseen

Romanttinen lahja voi olla myös jotakin parisuhteen intiimeihin hetkiin liittyvää. Kokeilunhaluiselle kumppanille tämän tyyppinen lahja voi olla erittäin mieluinen, ja se voi tuoda iloa teille molemmille pitkään.

Yksi loistava vaihtoehto on kokeilla eroottisia pelejä tai leluja, joista tämän hetken suosituimpiin kuuluu esimerkiksi Satisfyer. Näillä voi luoda jännitystä ja seikkailua makuuhuoneeseen. Voitte yhdessä tutkia uusia alueita seksuaalisuuksissanne ja löytää toisistanne sellaisia puolia, joista ette ehkä aikaisemmin tienneet.

Toinen idea on panostaa romanttiseen ilmapiiriin kotona. Sammuta valot, sytyttele kynttilöitä ja laita soimaan lempeää taustamusiikkia. Voitte rentoutua yhdessä nauttien vaikkapa lasilliset samppanjaa vuoteessa.

Mikset myös hankkisi jotain kaunista alusvaatetta – itsellesi tai kumppanille? Viettelevät asut voivat herätellä mielikuvitusta, ja ne tuovat taatusti hieman lisämaustetta vällyjen välissä tapahtuviin harrastuksiin.

Valitse lahja saajansa mukaan

Täydellinen lahja kumppanillesi on sellainen, joka heijastelee hänen intohimojaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Jokainen meistä on erilainen: osa arvostaa esineellisiä, osa käytännöllisiä lahjoja. Joillekin yhteiset hetket ja kokemukset ovat paras mahdollinen lahja.

Pidä korvat auki kumppanisi antamien hienovaraisten vihjeiden varalta. Näiden ohimennen lausuttujen toteamuksien tai jopa varsinaisten toiveiden perusteella voit hyvinkin löytää sellaisen lahjan, joka sekä yllättää että ilahduttaa kumppaniasi.

Edellinen artikkeliHilavitkuttimien markkinointiopas – toimivan tavan löytäminen
Seuraava artikkeliSuosituimmat kolikkopelit nettikasinoilla