Voihan ne nauhat pujottaa muullakin tavalla kuin mitä Intersportissa laitetaan. Mutta enpä ole tiennyt, että vaihtoehtoja on näin monia! Voisinpa kokeilla Checkerboardia tai Ladderia. Vaikka kyllä kaikki näyttävät tyylikkäiltä. Mielenkiintoista, että esimerkiksi, että footbagia varten on oma pujotustyyli. Siitä sitten tunnistanee todelliset pro:t tai sitten wannabe-pro:t.

Lähteet: www.popgive.com, www.shoe-lacing.com

Edellinen artikkeliJaybird Manufacturing TurboXE Aquafog ORSM -supertuuletin auttaa pääsemään eroon viemärin hajuista maatilalla
Seuraava artikkeliScalextric-autorata kahdeksalle autolle on hieno!

27 KOMMENTIT

 1. Checkerboardi näytti tyhmältä superstareissa, joten tein latticet. On hiikan paremman näköiset ja yllättäen hieman paremmat jalassa.

 2. onhan noita vaihtoehtoja jotain pari miljoona, tosin ei käyttökelposii =)

 3. Voiko joku viisaampi kertoa että tarviiko checkboardissa kaksi vai yksi narua?

 4. henkka, checkerboard tarttee vaan yhden PITKÄN narun (tai kaksi lyhyttä)
  Onhan tuo tietysti kaksivärisenä hienomman näkönen…

 5. Eikös tämä ollut jo kerran hilavitkuttimen sivuilla vai muistanko väärin…

 6. Checkerboardin tein itsekin. Ihan tyylikäs, ja yhellä nauhalla itse sain helposti tehtyä… Piti vain hieman tasoittaa jälkeenpäin pituutta mutta onnistuu kyllä.

 7. Checkerboardit on nyt etniesin skeittareissa 😀 sopii täydellisesti valkosiin kenkiin mustavalkoset nauhat.

 8. Niken katukoriskenkiin spiderit (löytyy alkup. sivustolta), ja merrelin kävelykenkiin lattice. En ole koskaan aiemmin tullut miettineeksi miten kengännauhat solmin. Varmaan monelle muullekkin uusi asia. Mielenkiintoista.

 9. Omiin tennareihin toteutin Latticen 🙂 Aivan mahtavia nuo kaikki.
  Tästä eteempäin mullon jokaviikko erilailla pujotetut kengännauhat 🙂

 10. Ite tein uusiin mustiin tennareihin tuon hiddenknotin, mutta niin että rusetti jäi näkyville.

 11. no niin, täytyy kokeilla uusiin tennareihin, että mitkä niihin sopisi 🙂

 12. Hienoja ovat!
  Sitten vaan semmonen homma, että pitäis löytää räleet kengännauhat. Ja onkos jossain jotain kunnon nauhoja, jotka jotain kestäisivät, hiilikuitua, kevlaria tai jotain semmoista? Saa maksaakin jotain, sillä mielummin maksan kerralla vähän enemmän kuin että saman verran yhteensä useisiin huonoihin, plus hakemisen ja hommaamisen vaiva.

 13. Juuri nyt kengissä on Latticet 🙂 Kun tein ne pari päivää sitten, en tiennytkään nimestä, mutta nyt tiedän, ja aionpa kokeilla kaikkia! Vaikka viikko kerrallaan yhtä tyyliä, sunnuntaina vaihto ja taas viikko.

Kommenttien lisääminen on estetty.