Oletko koskaan syyllistynyt paperitarvikkeiden vientiin työpaikalta kotikäyttöön omin luvin? Tai tapasitko opiskeluaikoina ottaa valokopiot kurssikirjoista kesätyöpaikan valokopiokoneen piikkiin? vaikka moni saattaa rinnastaa tällaiset tapaukset työpaikan luontaisetuihin, niin esimerkiksi värivalokopiokoneen surutta luukuttaminen oli ainakin vielä jokin aika sitten hintavaa puuhaa.

Canon on nyt päättänyt antaa työnantajalle mahdollisuuden pistää toimiston kopiokoneen luvattomat lainaajat kuriin. Toimistokonevalmistajan uutuuslaite mallia Image Runner Advance on nimittäin varustettu sormenjälkitunnistuksella, jota ilman kopiointi voidaan estää. Tarkan markan perässä juokseva pomo voi sitten kuukausittain laskeskella kunkin työntekijän ottamia kopiomääriä ja arvioida, voitaisiinko jostakin säästää. Hintaa uutuuskopiokoneella on jenkkimarkkinoilla 1460 dollaria.

n

{democracy:251}

Kautta: ubergizmo.com

Edellinen artikkeliTieliikennekelpoinen Tron moottoripyörä on überhieno!
Seuraava artikkeliItse rakennettu kolmen hengen trike-polkupyörä