https://www.youtube.com/watch?v=1d54m9Gj-r8

Vielä nykyisinkin tuntuu riittävän ihmisiä, jotka haluavat oppia soittamaan kitaraa, mikä on tietysti hieno asia. Sen sijaan soittamisen opettelemisesta ei ole tullut juurikaan sen helpompaa kuin ennenkään. Nyt tämä epäkohta pyritään korjaamaan Easy Guitar -nimisellä harjoituskitaralla, josta löytyy kasa opettelua avustavia LED-valoja.

Kitaran saa USB-kaapelilla kiinni tietokoneeseen ja tämän sen jälkeen voikin suunnata osoitteeseen easyguitarplay.com. Nettisivuilta löytyy erilaisia työkaluja, kuten esimerkiksi virtuaalinen viritin sekä metronomi. Tämän lisäksi tarjolla on opetusvideoita, jotka esittävät oikeat otteet ja nämä näkyvät myös tietokoneen näytön lisäksi kitarasta löytyvien valojen avulla.

LED-polttimoilla varustetut kitarat ovat tilaustavaraa, joten tarkempia hintatietoja joutuu tiedustelemaan valmistajalta sähköpostitse. Vaikka vekottimeen liittyvä internetsivusto on toki ilmainen, niin se voisi silti olla hieman näppärämmän näköinen.

Lähde

Edellinen artikkeliNetflix käyttää tilanteen mukaan muuttuvia mainostauluja ja GIF-kuvia uudessa mainoskampanjassaan
Seuraava artikkeliiBox Nano on kuluttajille tarkoitettu pikkuruinen 3D-tulostin