Elokuvia ja TV-sarjoja digitaalisesti levittävä Netflix on jo varmasti monelle tuttu juttu. Palvelu saapui hiljattain myös ranskalaisten saataville ja tätä julkistusta varten Netflix järjesti mielenkiintoisen mainoskampanjan, johon kuului muun muassa sään mukaan vaihtuvaa sisältöä esittäviä mainostauluja.

Mainoskampanja on Ogilvy & Mather Paris -nimisen mainostoimiston käsialaa ja se koostuu mainoksia esittävistä näyttöpäätteistä, jotka pyörittävät erilaisia Netflixin tarjoamaan sisältöön liittyviä lyhyitä GIF-animaatioita. Mainostaulut osaavat myös muuttaa esittämäänsä sisältöä esimerkiksi urheilutulosten, uutisten tai vallitsevan säätilan perusteella. Mainoskampanja pyörii aina joulukuun loppuun asti. Nopeasti looppaavat animaatiot eivät kuitenkaan välttämättä ole kaikkien mieleen, vaikka tällainen mainonta on kuitenkin mielestäni paljon mielenkiintoisempaa kuin perinteiset vaihtoehdot.

Lähde

Edellinen artikkeliLimmex Emergency Watch on analoginen kello, joka osaa tarvittaessa pirauttaa hätänumeroon
Seuraava artikkeliEasy Guitar tekee kitaransoiton opettelemisesta ainakin hieman helpompaa