Erilaisia kuluttajamarkkinoille tarkoitettuja 3D-tulostimia löytyy jo useammassa hintaluokassa. Yleensä tällaiset vekottimet ovat kuitenkin lähes samankokoisia kuutioita. iBox Nano on sen sijaan 3D-tulostin, jota voisi kuvitella kantavansa jopa mukanaan ilman suurempaa vaivaa.

Laite pystyy valmistajansa mukaan tuottamaan korkealaatuisia 3D-tulosteita helpoimmillaan yhtä nappia painamalla. Se ei vaadi tietokoneeseen asennettavia erillisiä ohjelmistoja, vaan toimii pelkän internetsivuston avulla. Näin ollen iBox Nano tukee kaikkia laitteita, joista löytyy moderni internetselain. Tämän lisäksi tulostin toimii tarvittaessa täysin langattomasti WiFi:n sekä akkujen avulla.

Vekottimen ainoa heikkous tuntuu olevan se, että sen pienestä koosta johtuen laitteella voi tulostaa korkeintaan 4cm X 2cm X 9cm kokoisia objekteja. Tämä toki riittää monenlaisten pienten varaosien printtaamiseen. Halvimmillaan tällaisen tulostimen sai kirjoitushetkellä noin 200 euron hintaan sen Kickstarter-kampanjasta.

Lähde

Edellinen artikkeliEasy Guitar tekee kitaransoiton opettelemisesta ainakin hieman helpompaa
Seuraava artikkeliLumera helpottaa järjestelmäkameran kuvien siirtämistä internetpalveluihin