The lego calendar – kalenteri LEGO-palikoista.

LEGO-palikoita voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin pelkästään leikkimiseen. Nyt firma nimeltään vitamins kehitti kalenterin, joka toimii näiden palikoiden avulla. Kaiken lisäksi tämän aikataulun voi synkronoida internettiin yhden valokuvan avulla.

Innovaatio sai alkunsa siitä, että kalenterin tulisi olla tarpeeksi iso ja näkyvä. Tämän lisäksi sen pitäisi olla yksinkertainen sekä helposti synkronoitava. Jokainen kalenterin rivi esittää kuukautta. Jokainen sarake taas on viikonpäivä. Kaikilla eri projekteilla on oma värinsä, josta ne tunnistaa. Yrityksen työntekijät muistavat kaikki värit pikkuisesta indeksitaulusta, jota he pitävät mukanaan. Lopuksi jokainen yksittäinen palikka vastaa puolen päivän työpanosta ja jokaisella työntekijällä on oma rivi kuukauden sisällä käytettäväksi.

Iso kolme kuukautta kattava taulu löytyy yrityksen seinältä näkyvältä paikalta. Näin jokainen työntekijä näkee helposti tulevat ja käynnissä olevat projektit. Kalenterin synkronoiminen nettiin tapahtuu ottamalla siitä kuva millä tahansa älypuhelimella ja lähettämällä se tiettyyn sähköpostiosoitteeseen. Täällä kuva analysoidaan ja tiedot päivitetään online-kalenteriin. Kieltämättä tällainen kelpaisia pienemmässä muodossa omallekin seinälle.

Lähde