Loop – vihdoinkin kätevää kännykkämaksamista?

AdminSB

loops

Kännykkä kulkee nykyisin todella monen ihmisen mukana päivittäin. Vaikka matkapuhelinmaksamista onkin yritetty kehitellä jonkun verran, on ihme, että tässä ei ole vielä kunnolla onnistuttu. Nyt on Loop-nimisen kickstarter-projektin vuoro.

Loop väittää olevansa ensimmäinen matkapuhelinlompakko, joka pystyy säilömään kaikkien luottokorttiesi tiedot ja jonka avulla maksaminen onnistuu 90% liikkeistä. Järjestelmä perustuu kahteen tuotteeseen: Loop Fob:iin sekä Loop ChargeCase -nimiseen koteloon. Ensimmäinen on puhelimen 3,5 mm audioporttiin kytkettävä palikka, joka hoitaa tietojen lähetyksen maksupäätteelle. Tämä on yhteensopiva niin Android kuin iOS -järjestelmien kanssa.

Toinen vaihtoehto on puhelimen ympärille lätkäistävä suojakotelo, joka pystyy niin ikään välittämään tarvittavat tiedot. Tämän lisäksi se tarjoaa 60% lisää akkukestoa puhelimeen. Kotelo sopii iPhone 5:n ja 5s:n muodoille. Tietty tällaisessa laitteessa on potentiaalia, mutta myös riskinsä. Kotelomainen vaihtoehto vaikuttaa kätevältä, mutta vain silloin, kun myyjällä on tuollainen etänä kortteja lukeva maksupääte. Loop Fob irtoaa ~24 eurolla ja ChargeCase ~70 eurolla.

Lähde