loops

Kännykkä kulkee nykyisin todella monen ihmisen mukana päivittäin. Vaikka matkapuhelinmaksamista onkin yritetty kehitellä jonkun verran, on ihme, että tässä ei ole vielä kunnolla onnistuttu. Nyt on Loop-nimisen kickstarter-projektin vuoro.

Loop väittää olevansa ensimmäinen matkapuhelinlompakko, joka pystyy säilömään kaikkien luottokorttiesi tiedot ja jonka avulla maksaminen onnistuu 90% liikkeistä. Järjestelmä perustuu kahteen tuotteeseen: Loop Fob:iin sekä Loop ChargeCase -nimiseen koteloon. Ensimmäinen on puhelimen 3,5 mm audioporttiin kytkettävä palikka, joka hoitaa tietojen lähetyksen maksupäätteelle. Tämä on yhteensopiva niin Android kuin iOS -järjestelmien kanssa.

Toinen vaihtoehto on puhelimen ympärille lätkäistävä suojakotelo, joka pystyy niin ikään välittämään tarvittavat tiedot. Tämän lisäksi se tarjoaa 60% lisää akkukestoa puhelimeen. Kotelo sopii iPhone 5:n ja 5s:n muodoille. Tietty tällaisessa laitteessa on potentiaalia, mutta myös riskinsä. Kotelomainen vaihtoehto vaikuttaa kätevältä, mutta vain silloin, kun myyjällä on tuollainen etänä kortteja lukeva maksupääte. Loop Fob irtoaa ~24 eurolla ja ChargeCase ~70 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkeliThe lego calendar – kalenteri LEGO-palikoista.
Seuraava artikkeliElectric Paint Pen piirtää sähköä johtavia viivoja