Miltä tuntuisi, jos kädessäsi olisi rannekello, joka laskisi aikaa kuolemaasi? Ainakin Tikkerin kehittäjien mielestä tämä auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja nauttimaan elämästä.

Aluksi lasketaan oma eliniänoletus mukana tulevan käsikirjan avulla. Sitten tämä päivämäärä asetetaan kelloon ja painetaan käynnistysnappia. Elinajan tarkkailemisen lisäksi laitetta voi myös käyttää normaalina digitaalisena rannekellona.

Tietty elämänsä saattaisi käyttää hieman eri tavalla, jos kuulisi sairastavansa tautia, joka lyhentäisi eliniän muutamaan vuoteen. Toisaalta kaikki eivät välttämättä näe alaspäin laskevan kellon tarkoitusta samanlaisena. Myös elinikänsä laskemisella pelkän kirjasen avulla voi olla negatiivisiäkin seurauksia. Noh joka tapauksessa yksi tällainen ajannäyttäjä lähtee kickstarter.com:sta noin 30 euron hinnalla. Postikuluina päälle saa vielä heittää ~7e.

Kickstarter

Via Mashable

Edellinen artikkeliSolara – lähes 5 vuotta ilmassa lenneskeleviä lennokkeja
Seuraava artikkeliThe lego calendar – kalenteri LEGO-palikoista.