http://www.youtube.com/watch?v=xdWZQwjFFYo

Nerouden ja laiskuuden välillä on joskus ohuen ohut raja. Nyt on keksitty automatisoida pallon heittäminen koiralle. Vaikka ei koiraa omistaisikaan, tietää varmasti, että usein noille nelijalkaisille heitetään jokin esine noudettavaksi.

Yleensä tämä esine on keppi tai pallo. Jos ei kuitenkaan jaksa koko ajan viskata koiran innokkaasti takaisin rahtaamaa tavaraa toiseen suuntaan, voi hyödyntää iFetch-nimistä laitetta.

Kickstartterissa jo rahoituksensa kerännyt härveli vastaa tennispalloja harjoitusmielessä suihkivaa kapinetta. Kone ampuu minikokoisen tennispallon 3-9 metrin päähän. Etäisyyden voi säätää kolmeen eri asentoon. Virta tulee joko paristoista tai seinästä, joten iFetchin voi kantaa vaikkapa puistoon mukaan. Tuote on nyt tarjolla noin 60 euron hintaan.

Hauskasti kickstartersivulla myös todetaan: ”works great with kids and dogs”, mutta missä sitten menee laiskuuden raja. Jos et jaksa heitellä lapsellesi tai eläimellesi palloa, niin tarvitseeko sinulla ylipäätänsä olla kumpaakaan niistä? Noh, kai tämä voisi toimia vaikka sokeiden ihmisten opaskoirien viihdyttäjänä.

Lähde

Edellinen artikkeliMainoksia suoraan pään sisään
Seuraava artikkeliLisätyn todellisuuden t-paita