Taide on yleensä niin monikäsitteistä, että esimerkiksi nykytaiteen suhteen on vaikea edes erottaa, mikä on ”taidetta” ja mikä vain nurkkaan lojumaan jäänyt roskapönttö. Suunnittelija Sean Miles päätti yhdistää puhelimen kenkään.

Itse asiassa kyseinen mies teki näitä kenkäpuhelimia useammankin kappaleen. Hyödynnetyt laitteet ovat sekä Nokian että LG:n vanhahkoja peruspuhelimia. Nämä kapulat on sitten upotettu vintage-kenkiin. Lopputulos on nimetty Walkie Talkie:ksi. Tempauksella suunnittelija haluaa mainostaa O2 Recycle -nimistä vanhojen laitteiden kierrätyspalvelua.

Jokainen kenkä on täysin käyttökelpoinen puhumista ja kävelemistä koskien. Se, miten kätevää esimerkiksi puheluihin vastaaminen on, on täysin eri asia. Sanomattakin selvää lienee, että kyseisillä jalkineilla ei myöskään ole todennäköisesti hyvä kävellä mutaisessa maassa tai terävien esineiden päältä.

Seuraavaksi Miles on päättänyt yhdistää vanhat puhelimet käsilaukkuihin ja hanskoihin. Kieltämättä mielenkiintoisia kohteita vanhoille matkapuhelimille. The Sun -lehden mukaan kyseisten kenkien arvo on lähes 3000 euroa kenkäparilta. Toki näitä voi myös väsätä itse, jos siltä tuntuu.

Lähde

 

 

 

Edellinen artikkeliYhteistyössä Hondan kanssa: Honda CR-Z esittely!
Seuraava artikkeliDropTag huolehtii pakettien kunnosta