jojo_taipei-copy.jpg

Viime vuoden loppupuolella raportoimme Hilavitkuttimessa suomalaisen keksijän, Joakim Uimosen kehittämästä, muuntuvasta Bikeleon -polkupyöräkonseptista. Jutun jälkeen jälkeen herra Uimonen on ehtinyt edetä polkupyöräsuunnittelijan urallaan ja lähtenyt Taiwaniin suunnittelemaan fillareita maailman suurimman kokoontaitettavien polkupyörien valmistajan, Dahonin leipiin.

Omien sanojensa mukaan herra Uimosen elämänlaatu Taiwanissa parani myös tällä viikolla merkittävästi sen myötä, kuin seuraksi saapui viimein myös puoliso Jenni. Polkupyöräsuunnittelijan puolison edesottamuksista Kiinan demokraattisella vyöhykkeellä voikin nyt myös lukea Jennin mainiosta Hyppy tuntemattomaan -blogista.

Teknisistä laitteista keskivertoa enemmän kiinnostunut oleva herra Uimonen on myöskin lupaillut jatkossa mahdollisesti heittää juttua kaukoidän hilavitkuttimista blogiimme. Koitetaan siis tivata tekstiä sieltä suunnalta myös miehisestä näkökulmasta!

Joka tapauksissa lykkyä seikkailuun pariskunnalle! (Älkääkä unohtako tsekata Jennin blogia!)

Edellinen artikkeliNetflix myy asiakkailleen 99 Dollarin hintaista Roku-leffaboksia, joka tuo yli 10 000 elokuvan valikoiman olohuoneeseen
Seuraava artikkeliItse tehty kuulosuojain-handsfree matkapuhelimelle

10 KOMMENTIT

  1. Ei helkkari mikä kuva. Hienosti on liitetty. Nyt pitäis jonkun oikean kuvankäsittelijän päästä näyttämään miten homma hoidetaan.

  2. miksei etäisesti hilavitkuttimiin ja niiden keksijöiden henkilökohtaiselle elämälle ole omaa blogia, mitä tänne hilavitkuttimeen niitä tunkemaan.

  3. Joskus ihmettelen, miten ihmisillä on niin vähän mitään asiaa sanottavanaan. (Sit’ paitsi, jos ton paremmin jos joku pystyy Jojon Taipeihin photoshoppaamaan, niin syön vaikka palan näkkileipää ilman voita!)

  4. Pyydän anteeksi. Sitä vaan ammattinsa puolesta kiinnittää tollasiin asioihin niin hanakasti huomiota.

  5. Base: eipä mitään. kuvittelin vaan että olisi selvä, että tuon parissa minuutissa tekemäni syväys ei pyrikään olemaan aidon näköinen tai tarkka. Syväys onnistuisi paremminkin, mutta se nyt ei tuntunut millään tavalla tarkoituksen mukaiselta tähän juttuun liittyen.

    Kommentoi ennemmin vaikka tätä http://www.hilavitkutin.com/2006/12/08/musta-wolverine/

    Tiesitkö muuten, että esimerkiksi iltapäivälehdissä julkaistut, henkilöjä esittävät kuvamanipulaatiot jätetään tahallaan tökerön näköisiksi, että kukaan kuvissa esiintyvä ei voisi väittää kuvan vääristävän totuutta?

Kommenttien lisääminen on estetty.