Itse tehty kuulosuojain-handsfree matkapuhelimelle

Erkki Hietaranta on rakentanut itselleen kuulosuojain-handsfreen valmiiksi nurkista löytyvistä osasista. Tässä herran itsensä kuvaus, että kuinka homma käy:

Itse tehty kuulosuojain-handsfree matkapuhelimelle

”Tällainen idea: itse tehty kuulosuojain-handsfree puhelimelle. Miksi maksaa 200 € handsfree kuulosuojaimista kuin melkein jokaiselta löytyy sellaisen tekemiseen kaikki tarpeellinen elektroniikka. Puretaan mikrofoni-kuuloke yhdistelmä ja otetaan liittimet, mikrofoni ja kaiuttimet talteen. Otetaan kuulosuojaimesta superloni pois ja tehdään sopiva ura kaiuttimelle. Porataan sopiva reikä kuulosuojaan ja tuodaan johdot sisään. Muista tehdä vedon poistot molempiin kuulosuojiin. Tee toiseen vielä reikä mikrofonin taivutettavalle varrelle ja liitä varsi kiinni. Laita kutiste sukkaa johtoihin, tinaa johdot kuulokkeisiin, mikrofoniin ja liittimiin, lämmitä kutistesukat päälle ja kasaa kuulosuojaimet. Tadaa, meillä on hands free kuulosuojaimet.

Nokian pop-port standardissa mikin johtojen väliin juotetaan kytkin, mikäli halutaan vastausnappi.”