Yhdysvaltalainen Netflix myy “videovuokrausboksia” asiakkaalleen 99 dollarilla

Miltä kuulostaisi videolatauspalvelu, jossa jo 9 dollarin kuukausimaksua vastaan pääsisi katselemaan elokuvia kotona milloin tahansa 10 000 elokuvan ja sarjaepisodin valikoimasta, rajattomasti ilman mitään lisämaksuja. Tällaista tarjousta asiakkailleen kauppaa yhdysvaltalainen nettivideovuokraamo Netflix. Asiakkaiden on lisäksi ainoastaan lunastettava itselleen 99 Dollarin arvoinen, videoita palvelusta suoraan striimaavan Roku -katselulaite.

Laajakaistayhteyden ylitse elokuvat kotiin tuova Roku-boksi yksinkertaisesti liitetään yhdellä piuhalla kodin verkkoreitittimeen ja toisella telkkariin. Tämän jälkeen oma Netflix käyttäjätunnukset laitteeseen ja elokuvien katselu netin ylitse voi alkaa. Laite on myös varustettu langattomalla kaukosäätimellä, jonka avulla elokuvien pysäyttämisen ja kelailun luvataan onnistuvan ihan niin kuin dvd-soittimessa.

Kätevän ja kompaktin oloinen konsepti kokonaisuudessaan. Minä ainakin vaihtaisin tämän omaan digiboksini vaikka heti (joka on muuten viime viikot näyttänyt muuta ohjelmaa, kuin legopalikoita ainoastaan satunnaisesti). Harmi vaan, että tästäkin palvelusta pääsevät vielä toistaiseksi nauttimaan ainoastaan yhdysvaltalaiset elokuvien ystävät.

Lähde: www.roku.com

Edellinen artikkeliH.R. Giger -baari Sveitsissä
Seuraava artikkeliTarinoita suomalaisen polkupyöräsuunnittelijan seikkailuista puolisoineen Taiwanissa