Keittiöpöydälle istuva surround audiojärjestelmä

Kuka muka voi väittää kykenevänsä nauttimaan sunnuntai-illallisesta perheen kanssa täysipainoisesti ilman, että tilaisuutta värittää 5.1 surroundilla toistettu taustamusiikki? En minä ainakaan. Tästä huolimatta markkinoilla tällä hetkellä olevia äänentoistojärjestelmiä on kovin vaikea saada visuaalisesti istumaan illalliskattauksen kanssa yksiin.

Eipä hätää, Japanilainen muotoilija nimeltään Taguchi on nyt suunnitellut erityisesti keittiöön sopivan “Supper” nimisen äänentoistojärjestelmän. Muodoiltaan mukeja, viinipulloja ja leivänpaahdinta muistuttava kaiutinsarja istuu mainiosti vähän hienommankin kattauksen sekaan. Tulossa markkinoille ensi talven kuluessa.

Lähde: www.creativecluster.jp

Edellinen artikkeliTäysin avoin Chumby ”tietokone” saapuu kauppoihin
Seuraava artikkeliPhilipsiltä tunnetiloja ilmaisevia älykkäitä ihokoruja

1 KOMMENTTI

  1. 5.1 kaiuttimienhan pitäisi ympäröidä kuuntelija eikä olla keskittyneenä eteen? Tosin oliko se Sonylla sellainen yksi kiinteä useammasta kaiuttimesta koostuva mötikkä, joka asetetaan tv:n kohdalle ja se pystyy silti tuottamaan surround-äänimaailman?

  2. Yamahalla on semmonen yhden kaiuttimen surraund-pömpeli. Ja kehutaan, että vielä toimiskin…

    Tän kuvan perusteella ei tuohon pöytään enää mitään muuta mahdukkaan eli aika turha kapistus…

  3. Käytännöllisyyden huippu.. Mihin ne sapuskat sitten laitetaan kun pöytä on täynnä ämyreitä?

  4. kaiuttimisa väliä on vaa äänenlaadulla ja nuisa se on kuitenki iha paska, eli 1 tähti ku ei voi antaa nollaakaa tähtiä.

  5. Hanki maglite eukko taloon ja kysy siltä onko kaiuttimien ulkonäöllä väliä.. Ja arvaa antaako se luvan sijoittaa ne äänen kannalta optimaaliseen paikkaan..
    Ei.