Philipsiltä tunnetiloja ilmaisevia älykkäitä ihokoruja

Elektroniikkavalmistaja Philips on yhteistyössä lääketeknologiaa valmistavan STELLAn kanssa kehittänyt sarjan konseptuaalisia ihokoruja, jotka ilmaisevat kantajansa tunnetiloja. Ihokorut arvioivat kantajansa mielialaa  biosensorien kautta ja ilmaisevat tuloksista kanssaihmisille koruun upotettujen valonäyttöjen kautta.

Korut ovat tällä hetkellä prototyyppitasolla, joten markkinoille saapumista saadaan vielä odotella. Mielenkiintoinen konsepti silti.

Lähde: www.design.philips.com

Edellinen artikkeliSupper – Ruokapöydälle istuva surround audiojärjestelmä
Seuraava artikkeliKuinka valmistaa kanootti yhdestä bambusta?

1 KOMMENTTI

  1. Mielenkiintoista. Muistaakseni sellaisia koruja on jo jotka muuttavat väriänsä jonkin ärsykkeen mukaan, mutta en muista mikä tuo ärsyke oli (kenties lämpö)…

  2. turhiaaa
    eiiiiiiiiiiiiiiii! taas tämä ”You are posting comments too quickly. Slow down.” yhyyyyyy 🙁 gfgsadgasdgasdg

  3. Mahdollisuudethan ovat rajattomat, menet kapakassa pirtsakan neitokaisen luo ja yhdellä vilkaisulla naikkosen koruihin näet heti mielialan ja kannattaako edes avauslauseeseen tuhlata aikaa.
    Tai jos vaimo valittaa ja vaatii ylös sohvalta roskia viemään, niin koruja katsomalla tietää voiko jatkaa löhöilyä vai ollaanko jo vaiheessa missä korut kohta poksahtavat.

  4. Lämmön perusteella väriä vaihtavia koruja on tosiaan ollu jo kauan. Ne ainakin väittävät kertovansa kantajansa tunnetilan, en sitte tiedä kuinka tarkkoja havaintoja lämmön perusteella tunteista oikeasti voi tehdä. Varmaan nuo korut vakuuttavammin ilmaisee käyttäjänsä tunteita.