Laitetaanpa perjantain kunniaksi hieman videota, Simpsoneita ja Legoja. Stop-motion-animaatio tuntuu nykyään oleva kova juttu. Digikameroilla, pikkutarkalla otteella ja luovilla kyvyillä saa aikaan hauskoja juttuja. Kuten tämän Simpsons-alkukuvan, jossa Lego-palikat ovat pääosassa.

Edellinen artikkeliToimistopanta auttaa keskittymään omiin asioihin
Seuraava artikkeliVenäjän kulttuuriministeri kielsi taidekuvan, jossa poliisit suutelivat

1 KOMMENTTI

  1. Jotenkin hutaisemalla tehdyn oloinen, yhden palikan syvyiset hahmot jne., sekä pelkästään lopun sohvaosio.. Simpsonien tekijätiimin voisi kuvitella saavuttavan huomattavasti paremman jäljen, jos olisivat vain halunneet. Mutta eipä silti voi aliarvioida kyseisen sarjan saavutuksia, erilainen alku sekä (suhteellisen) mielenkiintoinen juoni jokaiseen neljäänsataan+ jaksoon.

  2. Hmm, tuo iankaikkinen vnkuminen ärsyttää todellakin aina.
    Mielestäni tuo oli aivan loistava, vaikka onkin yhden rivin palikoilla tehty!

  3. Eikös yleensäkkin Simpsoneissa sohvaepisodi ole aina se -muunneltu- kohta jos alkua on muutettu? Mahtava 😀

  4. tämä oli kyllä yksi parhaista sohva kohtauksista. olisi mielenkiintoista mitä bart tällä kertaa kirjoitti liitutaululle, kun on kyseinen jakso jäänyt näkemättä? jotain leegoista?

  5. Bart ei välttämättä kirjoitellut mitään. Tuo saattoi olla yksi niistä lyhennetyistä aluista, jossa on vain tuo sohvakohtaus ja kaikki muu, mukaan lukien liitutaulukohtaus, on leikattu pois.

  6. Jaah..se oli vaan sohvakohtaus. Odotin, että joku olisi tehnyt alkutekstit kokonaan legoilla. Se olisi ollut kova juttu jo, mutta tämä nyt oli tämmönen blääh…yhtä hyvin tuossa olisi voinut olla mikä tahansa Simpsons alku.