Mo & Moshi -jäätelöravintola Bangkokissa on tunnettu jättimäisistä jäätelöannoksistaan. Melkein laittaa miettimään, että voiko jäätelöannos kuitenkin olla liian suuri? Nämä annokset koostuvat jopa 22 jäätelöpallosta ja lisukkeina on vaikka mitä erilaista herkkua!

Jättimäiset jäätelöannokset Mo & Moshi -ravintolassa

Annokset tarjoillaan valtavasta jalallisesta lasikulhosta. Hieman kuten jättimäinen konjakkilasi. Lisukkeina on vohvelia, hedelmiä – tavallisia tai karamellisoituja – suklaata, kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ym. World of Buzzin artikkeli tietää kertoa, että Bangkok on suosittu myös korkeasta ruokakulttuuristaan mm. Malesialaisten keskuudessa. Tämä sen todistaa, ei ole monessa paikassa nähty yhtä hienoa, koossaan ja koostumuksessaan olevaa jäätelöannosta!

Oheisella videolla rakennetaan yksi jäätelöannos:

Jäätelöravintolasta saa myös pannukakkuja, vohveleita sekä jäätelöpurilaisia.

Vaahtokarkkeja ym
22-pallon tunnetuin annos
Hedelmiä

Montakohan ihmistä sitä sitten tarvitaan tällaisen syömiseen? Se pitäisi testata tekemällä vastaava annos itse ja kutsumalla vieraita kylään. Tai matkustamalla tuonne Bangkokiin. Ihmisten kokemuksia voi kuvien välityksillä tarkastella Instagrammissa tagilla #moandmoshi.

Lähteet: World of Buzz, Mo & Moshi Facebook

Edellinen artikkeliGame of Thrones -tarot-kortit ovat ennakkotilattavissa, Arya on ”Kuolema”
Seuraava artikkeliSurvival Capsule on 1-10 hengen pallo, jonka sisällä on suojassa luonnonmullistuksilta