average_days

Oletko koskaan miettinyt, mitä muut ihmiset tekevät juuri nyt? Haluaisitko elää mahdollisimman keskivertoista elämää? Average Days -niminen rannekello kertoo, mitä ihmiset tekevät ajallaan.

Kello eroaa normaalista analogisesta rannekellosta kahdella tavalla. Ensinnäkin tämän härvelin tuntiviisari pyörähtää kellotaulun ympäri 12 tunnin sijaan 24:ssä tunnissa. Toisekseen kellosta löytyy pikkuinen rako, joka näyttää mitä ihmiset keskimääräisesti tekevät tähän aikaan vuorokaudesta.

Ajankäyttöä tutkiva professori Jonathan Gershuny antoi tarvittavan materiaalin kellotaulun täyttämiseen oikeilla aktiviteeteillä. Kelloja on saatavilla ainoastaan 100 kappaletta. Kuori on ruostumatonta terästä, hihna nahkaa ja koneisto Rondan käsialaa. Yksi kello kustantaa noin 170 euroa. Olisihan tällaista varmasti mukava tiirailla silloin, kun aika tuntuu omalta osalta menevän hukkaan. Ehkä tästä saa myös ideoita tylsempiin päiviin!

Lähde

Edellinen artikkeliZookal aloittaa kirjojen toimittamisen lentävien robottien avulla
Seuraava artikkeliHondan museo avasi ovensa Google Street View -käyttäjille