hondamuseo

Google Street View on kätevä tapa tarkistaa, mistä kadunkulmasta pitikään kääntyä mihinkin suuntaan. Valitettavasti järjestelmä ei vielä ulotu yleensä talojen sisään. Hondan kolmikerroksinen auto- ja robottimuseo sen sijaan sieltä jo löytyy.

The Honda Collection Hall -niminen pytinki löytyy Japanissa sijaitsevan Motegin kilparadan lähettyviltä. Rakennuksen sisältä löytyy muun muassa Hondan ensimmäinen formulan voittanut ajokki sekä ASIMO-robotti. Kiinnostavin osa on kuitenkin se, että matkailijan ei tarvitse alkaa varata lippuja Japaniin vieraillakseen tässä museossa. Riittää, että menee tietokoneellaan Google Mapsin kautta oikeaan osoitteeseen.

Näin ollen museokäynnistään voi nauttia silloin, kuin itselle sopii, eikä tarvitse myöskään välittää muista ”asiakkaista”. Mielestäni tämä on hieno askel siihen suuntaan, että ruokakaupassakin voitaisiin käydä virtuaalisesti ja ostokset maksettaisiin suoraan netissä. Tämän jälkeen tavarat toimitettaisiin vielä kotiovellesi. Tietty silloin jotkut ihmiset eivät varmaa koskaa poistuisi kotoaan.

Museoon pääsee alimmalla linkillä tai sitten etsimällä Google Mapsista: ”Honda Collection Hall, Haga District, Tochigin prefektuuri, Japani” ja zoomaamalla tarpeeksi lähelle.

Lähde

Google Maps -linkki suoraan museoon

Edellinen artikkeliAverage Days kertoo, mitä keskivertoihmiset tekevät ajallaan
Seuraava artikkeliPrecision Guided firearm – Tulevaisuuden metsästyskivääri