Australialainen oppikirjoja vuokraava startup nimeltään Zookal on päättänyt alkaa toimittaa tuotteitaan ensi vuonna hieman näyttävämmällä tavalla.

Kirjat kuskataan mihin tahansa tilaajan määrittelemään paikkaan kunhan se vain on ulkona. Kuljetuksesta vastaa miehittämätön, propelleilla ilmassa leijuva, härveli. Tästä ei löydy yksityisyyspelkojen takia edes kameraa vaan laite väistelee muita objekteja, kuten lintuja, puita ja rakennuksia, pelkästään sensoriensa avulla.

Ensimmäisessä vaiheessa ilmaan lasketaan kuusi toimitusdroidia. Paikannustiedot niin asiakkaan kuin robotinkin osalta saadaan älypuhelinsovelluksen avulla. Alkuun softa on tarjolla ainoastaan Android-käyttöjärjestelmälle. Saavuttuaan perille, robotti jää leijumaan kohteen ylle ja laskee toimitettavan tuotteen maahan saatuaan käskyn tästä sovelluksen kautta. Firman mukaan tilaukset saapuvat perille jopa 2-3 minuutin sisällä siitä, kun toimitusrobotti on noussut ilmaan.

Lähde

Edellinen artikkeliKilpailu! Voita Playstation 4 pelikonsoli omaksesi!
Seuraava artikkeliAverage Days kertoo, mitä keskivertoihmiset tekevät ajallaan