Repair Rebel – monitoimityökalu polkupyöräilijälle

Päivän toinen kickstarter-projekti. Repail Rebel on yhdestä metallipalasesta koostuva työkalu, jolla onnistuu monenlaiset polkupyörän pikakorjaukset.

Härvelistä löytyy 24 erilaista ominaisuutta ja se on tehty käyttöä kestävästä titaanista. Tarkempi lista kaikista työkalupäistä löytyy alta olevasta linkistä, mutta lyhyesti sanottuna mukana on 6 kuusiokulmameisseliä, 10 lenkkiavainta, risti- ja talttapäämeisseli, T25-torxmeisseli sekä 4 pinna-avainta.

Edellä mainituilla työkaluilla pitäisi siis onnistua melko monen osasen kiristely tai säätäminen. Monitoimityökalu painaa 85 g, joten sen ei pitäisi paljoa polkijaa rasittaa. Härvelin saa kätevästi kulkemaan mukana satulan alla sen kanssa tulevan nauhan avulla kiinnitettynä.

Kickstarter-kampanja on ikävä kyllä jo päättynyt, mutta sen aikana hilavitkuttimen sai ~19 euron hintaan. Mikäli näitä löytyy myöhemmin muualta, voinee hinnan olettaa asettuvan kutakuinkin samoille tienoille.

Lähde