ablehd

Ilman pidempiä kiertelyjä ja kaarteluja sanottuna Able-HD on kevyt ja ohut näyttö, joka sopii paremmin DIY(Do It Yourself)-miehille kuin valmiita tuotteita kaipaaville.

Kyseisen kickstarter-projektin valttikortti onkin sen keveys ja hinta. 1080p tarkkuuteen pystyvä monitori painaa vähemmän kuin iPad ja mahtuu 17″ koollaan helposti mukaan kannettavaksi. Laitteesta on saatu ohut ja kevyt jättämällä pois kaikki ylimääräinen aina kotelointia myöten. Se on jopa kolme kertaa ohuempi kuin muut markkinoilla olevat näytöt.

Turhien osien poistamisesta huolimatta näytöstä löytyy HDMI-, DVI- sekä VGA-portti. Näiden lisäksi mukana on myös audio in/out -pistokkeet sekä tietty paikka virransyöttöä varten. Muiden näyttöjen tyyliin kuvan ominaisuuksia voi säätää pikkuisella piirilevyllä.

Monitorin saa itselleen kirjoitushetkellä noin 100 euron hintaan. Mukaan tulee kaikki tarvittava telineestä virtalähteeseen.

Lähde

Edellinen artikkeliiblazr on irroitettava lisäsalama älypuhelimiin
Seuraava artikkeliRepair Rebel – monitoimityökalu polkupyöräilijälle