Jälleen kerran joku on keksinyt asian, jonka suorittamista voi helpottaa entisestään. Jos koet vessan istuinrinkulan nostamisen liian vaivalloiseksi, tarjoaa FLIPPER uudenlaisen ratkaisun tähän ongelmaan.

Härveli hyödyntää samaa tekniikkaa, joka on tullut tutuksi jo jalalla avattavista roskapöntöistä (Jotka ovat sinällään hieno idea). 15 euron härpäke asennetaan lattialle ja siinä oleva systeemi kiinnitetään itse pönttöön. Asentamiseen menee valmistajan mukaan 10 minuuttia, jonka jälkeen ei tarvitse enää koskaan nostaa WC-istuinta käsin.

Tuote myös väittää pelastavansa avioliittoja, kun pöntön palaset ovat jatkossa aina oikeassa asennossa sukupuolesta riippumatta. Laitteen kaksi arviota ovat toiminnallisuudesta täysin eri mieltä. Tosin vaikka kyseinen tuote tekisikin tehtävänsä, en kyllä itse tällaiseen härveliin upottaisi rahojani.

Lähde

Edellinen artikkeliKevyitä askelia
Seuraava artikkeliHuoletonta valaistusta pyöräilyyn

1 KOMMENTTI

  1. Ihmettelen vaan, että miksi molemmat sukupuolet ei sulje tuota kantta. Myös silloin olisi sama lähtötilanne molemmille. Itse asiassa kannen sulkeminen vähentää bakteereiden lentämistä huuhtelun aikana ja tuo kylppäriin muutenkin siistimmän fiiliksen.

Comments are closed.