Erilaisia polkupyörien valoratkaisuja on esitelty hilavitkutin.com:ssakin muutamaan otteeseen. Silti haluaisin nostaa esille tämän uutuuden, joka lisää sarjaan melko hyödyllisen ominaisuuden.

Velodroom on valaisin, joka näyttää ulkoa aivan tavalliselta takalampulta. Se kiinnitetään runkoon pikkuruisilla nipsuttimella ja on täten helppo ottaa tarvittaessa mukaan. Härvelin tärkein ominaisuus kuitenkin tulee siitä, että sille ei tarvitse tehdä mitään.

Vaikka erilaiset virtanappulat kuinka helppoja olisivatkaan, täytyy kirjoittajankin myöntää, että etenkin pyörän lamppu jää toisinaan kytkemättä päälle. Velodroom sen sijaan tunnistaa liikkeen ja reagoi siihen sen mukaan. Valo syttyy, kun matka alkaa ja loistaa kirkasta jarrutushohdetta vauhdin hidastuessa. Lopulta laite osaa sammua automaattisesti oltuaan pysähdyksissä tarpeeksi pitkään.

Näiden ominaisuuksien lisäksi hilavitkutin osaa säädellä kirkkauttaan ympäröivän kelin mukaan. Täysin valmis tuote lähtee mukaan kickstarter.com-sivustolta n. 45 euron hintaan. Rahoitusaikaa on vielä 12 päivää, mutta tavoitteestakin ollaan vielä melko kaukana.

Lähde

Edellinen artikkeliFLIPPER helpottaa siellä, missä hätä on kovin
Seuraava artikkeliLatinkia arkipäivän keskelle