Sisustusesineet ovat yksi esimerkki siitä, mitä kaikkea rahalla voi tehdä. Erilaisia lamppujakin löytyy nykyisin lukematon määrä ja valon värin vaihtaminen kaukosäätimelläkään ei ole enää mikään naapuruston uusin juttu. Yleensä kun ulkona ropisee sadepisarat, pystyy hyvin sallimaan itselleen sisällä nyhjöttämisen. Enää et ole kuitenkaan sisälläkään turvassa pilviltä.

Sveitsiläisen design-firman valaisin matkii ulkona vallitsevaa keliä luomalla pilviä huoneistoosi. WLAN-ominaisuuksilla varustettu lamppu tarkkailee säätilaa ja luo sateen sattuessa pikkuisen ”pilven” myös seinien sisäpuolelle. Micasa Lab:n kehittämä härveli saa säätietonsa verkon kautta ja käyttäytyy kulloisenkin ennusteen mukaisesti. Pilven lamppu luo nestemäisen typen sekä kuuman H2O:n avulla. Pikkuinen hattara pidetään kasassa tehokkaalla tyhjiöimulla. Firma vakuuttaa, että heidän pilvensä ei kuitenkaan koskaan kastele sitä Australiasta ostettua kokolattimattoa.

Myös eräs suomalainen matkapuhelinvalmistaja pääsee lampusta osingoille, sillä tällä hetkellä lampun voi yhdistää langattoman verkon avulla Nokian Lumia -puhelimeen. Tämän kaiken lisäksi kyseinen sisustuskappale tietty vaihtaa väriään auringonlaskun sävyissä. Tämähän voisi muodostaa täydellisen kombinaation sateenkaarivalaisimen kanssa!

Lähdesivu

Edellinen artikkeliHämähäkkimieskilpailun voittaja on ratkennut!
Seuraava artikkeliPuhelimen mentävät farkut