Farkut ovat mukava valinta tilanteesta toiseen. Kuitenkin, jos tuolilla löhötessä nämä vaatekappaleet yllään sattuu kaveri pirauttamaan, tietää tuskan olevan vasta edessä. Vaikka kaverisi ei pyytäisikään sinulta palvelusta, on matkapuhelimen kaivaminen joskus yllättävänkin hankalaa farkkujen taskusta.

Rahamiehillä tai -naisilla ei kuitenkaan pian tätä ongelmaa enää ole. 159 dollarin eli n.120 euron hintaan lähtee matkaan vaatekappale nimeltään wtfJeans. Valmistaja lupaa farkkujen taskujen olevan täydellisen kokoiset iPhone 5:ttä ajatellen. Vaikka et tätä Applen härveliä omistaisikaan, pitäisi älypuhelimen kuin älypuhelimen sujahtaa näistä housuista ulos nopeammin kuin niistä perinteisistä.

Huumoripainotettua mainontaa edustava nettisivu myös huomauttaa, että housujen mikrokuitumateriaali pitää puhelimesi puhtaana pölystä. Ellei tämä vielä vakuuta, löytyy näistä farkuista myös piilotettu USB-tikku -tasku. Täytyy myöntää, että koko touhu vaikuttaa hieman hullun hommalta, mutta nykyään on kyllä onnistuttu kauppaamaan kummallisempiakin esineitä korkeimmillakin hinnoilla.

Lähdemateriaali

Edellinen artikkeliPilviä ilmassa
Seuraava artikkeliKarmat jakoon!

6 KOMMENTIT

  1. Sinänsä ok idea. Normi farkuissa kun on ollut se pikkutasku taskukellolle ties kuinka pitkään, vaikkei juuri kukaan taskukelloa nykyään käytä. Aika farkkujenkin vähän nykyaikaistua.

  2. Ai jaa. No entäs jos ei pidä puhelinta housujen taskussa? Hullukaan osta sen kokosta tiiliskiveä( niistä päästiin eroon jo) ettei paidantaskuun mahdu.
    Ai niin…nyky puhelimet taitaa jo ollakin sellasia ettei ne mahdu kohta kuin salkkuun..mutta miksei sitten osta samalla kunnon läppäriä?

  3. Puhelin on kyllä kieltämättä mukava taskussa painamassa ja lämmittämässä kiveksiä, mutta ehkä en ostaisi kuitenkaan.

  4. Niiden pitäisi vielä lisätä sisäpuolelle joku säteilysuoja. Eli hyvät taskut ja turvallinen pitää puhelinta siellä.

  5. Jos haluaa kunnon säteilysuojan jättää kännykän hankkimatta ja siirtyy vanhaan kunnon lankapuhelimeen.

Kommenttien lisääminen on estetty.