EaSportsin tarjoama elektronisen talviurheilun ilonaihe ei taaskaan tuottanut pettymystä jääkiekon ystäville. Uusia parannuksia on tullut roppakaupalla ja ongelmista joista foorumeilla turistaan on otettu opiksi. Suurimpana muutoksena on tullut maalivahtipeli. Maalivahti on kuin kuka tahansa muu pelaaja eli ottaa iskuja vastaan ja myös jakaa niitä. Enää ei voi luistella maalille maalivahtia kohti ja toivoa automaattisen kiekonohjauksen tekevän loput.  Uusitulla systeemillä tällaisesta tilanteesta tulee jäähy ja myllyt käyntiin. Maalivahdit ovat muutenkin kehittyneempiä ja vanhat niin sanotusti helpot maalit eivät ole arkipäivää vaan maalivahdit liikkuvat paremmin ja myös päästävät laukauksia ohitseen.

Aikaisemmasta NHL:stä jäi mieleen bugit joita pelaajat surutta käyttivät, tuntui ettei muita tapoja ollut. Hymyn antaa kasvoille taklauspeli joka on kehittynyt huomattavasti aiemmista peleistä. Isoimmatkin pakit saavat kolhuja kun pienemmät luistelevat vauhdilla päälle. Pelaajien motoriikkaa on kehitetty juuri sen verran mitä uusimmalta odotin, nyt pelaajien taidoilla ja atribuuteilla on väliä. Toivottavasti uudet kokoonpanopäivitykset ottavat huomioon tämän kauden ja kehittävät pelaajia siihen suuntaan miten kaudella ovat pelanneet.

Suuria ongelmiakin uudessa versiossa on. Ensimmäistä peliä pelaillessani kuvaruutu jähmettyi paikalla ja äänistä kuuli kun vastustaja pelasi normaalisti. Näitä kuvaruudun jäätymisiä on tapahtunut useille ystävilleni. Harmillisena pidän myös ettei Easports ole vieläkään kehittänyt xbox live -pelaamiseen Fifasta tuttua yhteyspalkkia (tästä palkista siis huomaa minkälainen yhteys on vastustajalla). Muuten Nhl on taas onnistunut ja saanut melkeinpä ehjän kokonaisuuden tulille.

Kouluarvosanalla 9/10. Suosittelen.

Edellinen artikkeliIndonesian rautatiet taistelee pummilla matkustamista vastaan betonikuulilla
Seuraava artikkeliPovodokus on passiivis-aggressiivinen koirantalutushihna