En ole itse koskaan koiraa omistanut, mutta voisin kuvitella että aika-ajoin koiran, aivan niin kuin kanssaihmistenkin kanssa saattaa mennä hermot. Tällaisten aggressiivisten tuntemusten kanavoiminen saattaisi hyvinkin onnistua rauhanomaisesti, kuvassa esiintyvän Povodokus -koiran talutushihnan avulla. Ulkoisesti pistoolia muistuttava talutushihnan kelain toimii kuten muutkin vastaavat laitteet – kun liipaisin vapautetaan, hihna saa juosta vapaasti, ja kun liipaisimesta painetaan, naru lukittuu.

Jos ei muuta, niin ulkoisesti hätkähdyttävän näköinen talutushihnajärjestelmä aiheuttaa varmasti näkemisen arvoisia reaktioita koirapolulla vastaan tulevien keskuudessa. Esineen muotoilun takana on venäläinen Art Lebedev Studio

Kiitokset juttuvinkistä kuuluvat Jojolle!

Edellinen artikkeliArvostelu: NHL 12
Seuraava artikkeliAutomaattiohjauksella varustettu Bemari pistää menemään autobaanalla kädet vapaana