Kuvassa on kaikuluodattu kuva Titanicin hylystä. Kuvan pitkällisen muokkauksen ja tutkinnan perusteella nyt on voitu havaita että hylyn läheisyydessä on laivasta irrottuna materiaalia ja esineitä huomattavasti laajemmalla alueelle kuin mitä aikaisemmin ajateltiin. Tämä aines siis näkyy kuvassa täplinä.

Muuten kuvassa on Titanicin hylyn keulaosa, jossa näkyy kansirakenteet, masto, savupiippujen reiät sekä pääportaat sisältä. Aika jännä kuinka laiva edelleen kiinnostaa (myös itseä). Olisiko sitten syynä se, että hylky oli niin kauan löytämättä ja mysteerinen katoaminen loi myytin laivan ympärille. Nythän laiva pitäisi varmaan jo nostaa pohjasta, vai kuinka?

n

n

{democracy:257}

Lähteet: gizmodo.com, www.boingboing.net

Edellinen artikkeliLuuranko-skanneri tunnistaa terroristin n. 50 metrin päästä
Seuraava artikkeliKoala Indoor Faucet Connector tarjoaa helpon mahdollisuuden liittää vesiletku tavalliseen hanaan