San Franciscolainen Brixr myy 50ml viinipakkauksia koemaistamista varten 1

Tunnetusti netistä on ajoittain vaikea ostaa tuotteita, kun niitä ei pääse hypistelemään ennen kuin tuote on toimitettu ja maksettu. Etenkin viineissä tämä tietenkin saattaa korostua, sillä niitä ei voi palauttaa ensimmäisen maistiaisen jälkeen. Brixr on San Franciscolainen viiniverkkokauppa, joka on ottanut käyttöön loistavan keinon selättää tämä pulmatilanne. Myynnissä on pakkauksia, joissa on neljää eri viiniä 50ml koeputkissa. Tämä riittänee täpärästi maisteluun ja tilauksen yhteydessä tietää sitten mitä odottaa.

San Franciscolainen Brixr myy 50ml viinipakkauksia koemaistamista varten 2

2008 Pinot Noir Holiday -maistelupaketti sisältää maistiaiset kolmesta viinistä Santa Lucia Highlandsilta ja yhden Sonoma Coastilta. Hintaa tällä on 69 dollaria. Tähän hintaan sisältyy ilmainen kotiinkuljetus kahdelle pullolle. Napa Cabernet Holiday -maistelupaketti maksaa 79 dollaria ja sisältää lahjakortin yhteen pulloon viiniä. Näin ovelasti voidaan markkinoida viiniä verkossa. Ehkä joskus myös Suomessa, nähtäväksi jää.

Lähde: www.brixr.com (via springwise.com

Edellinen artikkeliAston Martin Cygnet on Toyota IQ:n koreampi serkku
Seuraava artikkeliVuzix Wrap 920AR on stereokameralla ja liikesensorilla varustettu videosilmikko

7 KOMMENTIT

  1. Erinomainen idea jota voisi vieläkin jatkokehittää. Ostaisin paljon mieluummin laatikollisen pieniä puteleita eri viinejä kuin ison pullon yhtä makua. Silloin saisi maistaa useampaa laatua eikä tulisi ongelmia avatun pullon tyhjäksisaamisen kanssa kotioloissa.

    Huono puoli olisi tietysti siinä että pienet ja näppärät kerta-annospullot saattaisivat huomattavasti lisätä viininkulutusta.

  2. Viineille tämä taitaa olla aika uusi juttu. Viskeissähän tätä on nähty jo monia vuosia. Todella kätevää maistaa ensin pienestä summasta ja tehdä ostopäätös sen jälkeen.

  3. Pullon palauttaminen nettikauppaan ongelmallista. Palautatko useinkin avatun pullon alkoon?

  4. ”Tunnetusti netistä on ajoittain vaikea ostaa tuotteita, kun niitä ei pääse hypistelemään ennen kuin tuote on toimitettu ja maksettu. Etenkin viineissä tämä tietenkin saattaa korostua, sillä niitä ei voi palauttaa ensimmäisen maistiaisen jälkeen.”

    Ai että Alkossa saa ensin maistella ja sitten palautaa? En kyllä usko, että ”hypistelyn puute” olisi millään lailla korostettu juuri viinien verkkomyynnissä – päinvastoin.

Kommenttien lisääminen on estetty.