aston_martin_cygnet_edestä

Luksusautovalmistaja Aston Martin on esitellyt autokonseptin, jollaista moni automerkin fani ei varmastikaan osannut odottaa. Aston Martinin maailman ensimmäiseksi ”luksustason cityautoksi” tituleeraama autokonsepti nimeltään Cygnet perustuu täysin Toyota IQ:n teknologiaan, ainoana erona ollen auton Aston Martin -tyylinen tuunaus. Cygnetin sisustuksessa ei siis luonnollisestikaan ole nahkaa säästelty ja muutenkin yksityiskohdat on pimpattu perinteikkään Brittiläisen autonvalmistajan arvokkuuden tasolle.

Vaikka kyseessä on vielä toistaiseksi pelkkä konsepti, niin autolehdistön juorukellot ovat jo laulaneet että konseptin tuotantomalli tultaisiin esittelemään vielä tämän vuoden kuluessa. Keskituloiselle sopivasta Aston Martin -mallista unelmoivien hattuihin on kuitenkin tässä vaiheessa kaadettava jäätä, sillä konseptin ideana on että mallia tultaisiin myymään ainoastaan muiden Aston Martin -mallien omistajille. Vähän niin kuin perheen kakkosauto-kauppakassiksi.

Lähde: wired.com

Edellinen artikkeliCregg toimii aamiaispöydän löysiin muniin
Seuraava artikkeliSan Franciscolainen Brixr myy 50ml viinipakkauksia koemaistamista varten

8 KOMMENTIT

 1. ”Keskituloiselle sopivasta Aston Martin -mallista unelmoivien hattuihin on kuitenkin tässä vaiheessa kaadettava jäätä, sillä konseptin ideana on että mallia tultaisiin myymään ainoastaan muiden Aston Martin -mallien omistajille. Vähän niin kuin perheen kakkosauto-kauppakassiksi.”

  No, ehkä uutena, mut eiköhä noita sit ala käytettynä saamaan kukavaan Saabin omistaja

 2. Tyylikäs.

  Ihmettelen kyllä suu auki tuota linjaa mihin Aston Martin on nähtävästi lähtemässä. Jos tällaisia ”jokakodin” autoja alkaa tulemaan liikaa niin jää kyllä kalliimmat Astonit tehtaalle, koska auto ei ole enää niin harvinainen. Vaikea selittää mutta koittakaa ymmärtää.

  Jos hinta tosin pidettäisiin yhtä korkealla tasolla kuin nykyisten Astoneiden, ongelmaa ei tulisi. 😀 Mutta aika villillä veikkauksella että täysin varustettuna tuollainen auto maksaisi noin 25k€ maksimissaan.

  EDIT: Pöh ja pitäs opetella lukemaan viimeiseen sanaan asti.. Eli astoneille omistaville.. Eipä tarvitse enää ihmetellä. 🙂

 3. > Jos tällaisia “jokakodin” autoja alkaa tulemaan liikaa niin jää
  > kyllä kalliimmat Astonit tehtaalle, koska auto ei ole enää niin
  > harvinainen.

  Jos henkilöllä on varaa ostaa DBS tai Vantage, niin ei hän tyydy mihinkään jokakodin malliin, eli kyllä ne kalliimmat mallit ovat aivan yhtä harvinaisia ja arvostettuja tulevaisuudessakin.

 4. “Keskituloiselle sopivasta Aston Martin -mallista unelmoivien hattuihin on kuitenkin tässä vaiheessa kaadettava jäätä, sillä konseptin ideana on että mallia tultaisiin myymään ainoastaan muiden Aston Martin -mallien omistajille. Vähän niin kuin perheen kakkosauto-kauppakassiksi.”

  Lienee niitä harvoja malleja, joiden jälleenmyyntiarvo on korkeampi kuin uuden.

 5. Kaamean näköinen pallukka. Eihän tuonne edes ne kauppakassitkaan mahdu. 😀

 6. Koska näemme James Bondin tuon ’pikku joutsenen’ puikoissa ja miten toimii heittoistuin?

 7. ”Koska näemme James Bondin tuon ‘pikku joutsenen’ puikoissa ja miten toimii heittoistuin?”

  jaa, eiköhän tuo liene se seuraava jamesbondomobiili..

 8. ”Jos hinta tosin pidettäisiin yhtä korkealla tasolla kuin nykyisten Astoneiden, ongelmaa ei tulisi. Mutta aika villillä veikkauksella että täysin varustettuna tuollainen auto maksaisi noin 25k€ maksimissaan.”

  eiköhän toi aston tuu maksaa pikkasen enemmän ku ton 25k jos volvo c30 maksaa sen verran

Kommenttien lisääminen on estetty.