star-trek-märkäpuku

Merenpohja – tuo planeettamme käymättömistä korpimaista vihoviimeinen. Mikä olisikaan parempi asuste vedenalaisten mysteerien tutkimiseen, kuin alkuperäistä Star Trek -uniformua muistuttava märkäpuku. Mittatilaustyönä valmistettavaa pukua on saatavilla joko sinisenä, keltaisena, tai vaihtoehtoisesti punaisena hintaan 469,95 / kappale. Vähänkään taikauskoiset sukellustehtävien suorittajat jättävät varmasti kuitenkin punaisen sukelluspuvun suosiolla narikkaan.

Sukelluspukuja kaupan roddenberry.com -verkkokaupassa

Edellinen artikkeliEtäisyydet maapallolla ovat pieniä – ajallisesti
Seuraava artikkeliKuinka parantaa kadonneen kameran löytymismahdollisuuksia komedialla

4 KOMMENTIT

  1. Tätä voisi jo kutsua hienoksi, pääseekö tässä asussa linnanjuhliin?
    – Tarja vastaa meille!

  2. Ostaisin muuten, mutta tällä möhömahalla ei kehtaa pitää edes t-paitaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.