Link_Mugs

Oletko koskaan joutunut kotona tai toimistossa tilanteeseen, jossa huomaat kahvia hakiessasi mukipinon kasvaneen käsissäsi kavereiden toimesta? Turhahan sitä on kieltäytyä töykeästi kun kauniisti pyytävät mutta eteen tupsahtaa ongelma, kun kädet eivät vain riitä kaiken kahvin kantamiseen.

Onneksi lähistöllä oleva tarjotin osoittautuu käteväksi apuvälineeksi tähän tilanteeseen. Onneksi jotkut ihmiset ajattelevat hieman laatikon ulkopuolelta ja kehittelevät liittomukien kaltaisia tuotteita värittämään elämäämme.

Yksi näistä ihmisistä on Johnathan Aspinall joka on suunnitellut yhteenliitettävät kahvimukit, joissa jokaisen alaosassa on sekä naaras, että uros puoli, jotka sitten voidaan liittää toisiinsa. Näin voidaan maksimoida juoksupojan kantokuorma ilman sen erikoisempia apuvälineitä.

Olisikin sitten hauska tietää miten monta näitä kuppeja voi yksi ihminen kantaa ilman niiden sisällön läikkymistä tai itse mukin tuhoutumista. Kolmen mukin pakkaus maksaa noin 35 euroa, joten en niitä itse ostaisi pelkästään sitä kokeillakseni, mutta joku hieman varakkaampi voisi sitä jopa yrittääkin jos mielenkiinto heräsi.

Lähde: slipperybrick.com

Edellinen artikkeli(Lähes)Täyskaato kontrolloituna
Seuraava artikkeliRozetkus 3D on erilainen pistorasia