Link_Mugs

Oletko koskaan joutunut kotona tai toimistossa tilanteeseen, jossa huomaat kahvia hakiessasi mukipinon kasvaneen käsissäsi kavereiden toimesta? Turhahan sitä on kieltäytyä töykeästi kun kauniisti pyytävät mutta eteen tupsahtaa ongelma, kun kädet eivät vain riitä kaiken kahvin kantamiseen.

Onneksi lähistöllä oleva tarjotin osoittautuu käteväksi apuvälineeksi tähän tilanteeseen. Onneksi jotkut ihmiset ajattelevat hieman laatikon ulkopuolelta ja kehittelevät liittomukien kaltaisia tuotteita värittämään elämäämme.

Yksi näistä ihmisistä on Johnathan Aspinall joka on suunnitellut yhteenliitettävät kahvimukit, joissa jokaisen alaosassa on sekä naaras, että uros puoli, jotka sitten voidaan liittää toisiinsa. Näin voidaan maksimoida juoksupojan kantokuorma ilman sen erikoisempia apuvälineitä.

Olisikin sitten hauska tietää miten monta näitä kuppeja voi yksi ihminen kantaa ilman niiden sisällön läikkymistä tai itse mukin tuhoutumista. Kolmen mukin pakkaus maksaa noin 35 euroa, joten en niitä itse ostaisi pelkästään sitä kokeillakseni, mutta joku hieman varakkaampi voisi sitä jopa yrittääkin jos mielenkiinto heräsi.

Lähde: slipperybrick.com

Edellinen artikkeli(Lähes)Täyskaato kontrolloituna
Seuraava artikkeliRozetkus 3D on erilainen pistorasia

5 KOMMENTIT

  1. No eihän 35 euroa nyt niin hirveästi ole kolmesta mukista, eikös pienet muumimukit maksa miltei saman verran kappaleelta?

  2. Muumimukit ovatkin nykyään kalliita (”merkki”) keräily mukeja. Nuo ovatkin valkoisa melkein tavallisia. Kyllä minusta ihan hyvä keksintö on vaikkei maailmaa mullistakaan mutta hinta on kyllä ylakanttiin. Olen kyllä jo jossain samantapaisia nähnyt missä oli systeemi että pystyi pinoamaan päällekkäin ja enemmänkin kahvia horppaileva pystyi pitää toista kuppia toisen kupin päällä ettei jaahdy ja oli kansaa helppo kantaa kavereille useampia kun oli erittäin tukeva se päällekkäin kiinnitys systeemi. Tuossa kyllä tuo kiinnitys tappi näyttää pieneltä ja erittein hempulalta missä pitää painaa voimalla kuppeja yhteen että toimii

  3. TIEDÄN, antaisin itsekin tästä pätemisestä thump down-äänen, mutta mikä v*tun ”liittomuki”?!? Luontoliittomuki??
    Luulin lukevani artikkelin joistain Lauri Ihalaisen naamalla koristelluista mukeista kunnes näin mistä on kyse. Mikäli tuo Link Mug nyt jotenkin pitäisi kääntää palikkasuomeksi niin saamme luettavaksemme varmasti parempiakin kielihirviöitä mutta näin alkuun tarjoan seuraavia: Liitännäismuki, Liitosmuki, Helposti-Toiseen-Mukiin-Liitettävä-muki..

  4. Minusta on kyllä hyvä nimi. Ja nuo olivat vielä karmeampia. Tässä on käytetty mahollisimman lyhyt nimi. Mika ihmeen helposti-yhteen-liitetavat-mukit???ja liitosmuki tai liitanta mukit ovat vähintään yhtä tyhmiä. Niistä tulee lähinnä joku sahkojohtojen asentelu mieleen kun nyt puhutaan kupeista…

    Ps: jos jostain haluat valittaa niin valita siitä että nuo eivät ole mukeja vaan kuppeja…..

Kommenttien lisääminen on estetty.