[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/31vdI-tlyX0″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Nykyään löytyy melkein mitä tahansa radio-ohjattavia laitteita. Mikäli keilailu sattuu olemaan lähellä sydäntä ja taskussa pullottaa muutama tonni liikaa, on tässä oiva tapa yhdistää harrastus ja hauskanpito. The RC900 Remote-Control Bowling Ball antaa mitä lupaa, eli radio-ohjattavan keilapallon.

Läpinäkyvyytensä ja vilkkuvien valojensa puolesta tällä kapineella ei ainakaan heti huijata kavereita ottamaan huikeita vetoja kanssasi, mutta hieman maalia ja senkin pitäisi onnistua. Virtalähteenä toimii NiMH-akku, joka ladataan mukana tulevalla laturilla. Painoa esineelle kertyy n.6kg. Hinnaksi on lyöty huikeat 1500$, tosin vuokrauskin näyttää olevan mahdollista 140–110$ summaan määrästä riippuen.

Lähde

Edellinen artikkeliHaloo?
Seuraava artikkeliLiittomukit kulkevat porukassa

9 KOMMENTIT

  1. ”Täys kaato? minusta yksi jäi pystyyn”

    Yhdyssanavirhe. Iso alkukirjain puuttuu. Piste lauseen lopusta puuttuu.

  2. Myös ”minusta yksi jäi pystyyn” luo melko epäselvän viittaussuhteen paremman tavan ollessa esimerkiksi: Minun mielestäni yksi keila jäi pystyyn.

    😀

  3. Voiko tuon elektroninen mekanismi sen sisällä kestää sen kovan tiputuksen lattiiaan…no kyllähän hinnan pitäisi jo kädellä totuutta ettei ole lelu mutta silti….epailykse. Ainakin herää jos antavat vain viikon takuun:D

  4. Miten niin ”kestää sen kovan tiputuksen”, eihän keilapalloja heitellä tai tiputella kovinkaan korkealta, tai ainakaan saisi heitellä. Ainakaan kun olen itse seurannut huippujen peliä niin pallohan ns. liutetaan lattiaa pitkin eikä suinkaan heitetä radalle kuten monessa amerikkalaisessa kotivideossa olen nähnyt. Sitäpaitsi radan pintaan voi tulla vaurioita jotka vaikeuttavat pelaamista huomattavasti ja niiden korjaaminen on vaikeaa.

  5. Kylläpäs on aika huijausta tämä tämmöinen. Tosin parantaisi varmaan huomattavasti ainakin omaa pelaamistani. Viime reissulla kun oli noita rännipalloja ennemmän kuin kaatoja.. 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.