E-kirjojen lukulaitteita valmistava yhtiö Interead tunnetaan Cool-er -nimisestä lukulaitteestaan joka ponnahti Yhdysvalloissa myyntilistojen toiseksi lyhyessä ajassa valttikortteinaan keveys, tyylikäs ulkoasu, laaja kirjavalikoima sekä halpa hinta.

Nyt yhtiö on kertonut suunnittelevansa uutta versiota laitteestaan, jossa tulee olemaan kosketunäyttö, langaton 3g yhteys, sekä värinäyttö. Värinäyttö olisi lukulaitteiden saralla mullistava uudistus, sillä Amazonin toimitusjohtajalta Jeff Bezosilta kysyttäessä tulevista Kindle malleista totesi hän värinäyttötekniikan olevan vielä niin lapsenkengissään, ettei se tule olemaan myyntikunnossa vielä vuosiin.

Värillisen kosketusnäytön, pienen koon sekä halvan hinnan mahduttamisesta yhteen pakettiin tulee varmasti olemaan tekniikankin puolesta perin hankalaa, mutta yhtiö on osoittanut aikaisemminkin omaavansa korkeaa tekniikan osaamista.

Laitteen strategisia mittoja yhtiö ei ole vielä julkistanut, mutta yhtiön toimitusjohtaja Neil Jones lupailee laitteesta lisää tietoa saatavan ensi vuoden tammikuun CES-messuilta.

Lähde: electricpig.co.uk

Edellinen artikkeliWolfensteinin paluu
Seuraava artikkeliGloPos’ – tarkkaa paikannusta ilman GPS-laitteita, puhelinmastoja tai lisäosia.