hilavitkutin_facebook_sivu

Käytätkö Facebookkia? Jos vastaus on kyllä, niin nyt kannattaa ehdottoman varmasti mennä ja liittyä Hilavitkutin.comin facebook-sivun faniksi!

Hilavitkutin.comin facebook -sivuilta löytyy jo nyt eksklusiivista materiaalia, kuten toimituksen koko kuvarulla IFA 2009 -messuilla kameran muistikortille tallentuneita otoksia. Lisäksi sivujen kalenterin kautta pystyt seuraamaan kaikkien tärkeimpien hilavitkuttimiin liittyvien tapahtumien ajankohtia, eikä yksikään kiinnostava tapahtuma jää enää koskaan vahingossa väliin! Eikä tässä vielä kaikki – tulemme lähiaikoina julkistamaan pienimuotoisen kilpailun, josta tullaan tiedottamaan ainoastaan Hilavitkuttimen Facebook -sivuilla!

Hilavitkutin.comin fanisivut Facebookissa löytyvät tämän linkin takaa. Ja muistakaahan myös kutsua kaikki hilavitkuttimista kiinnostuneet kaverinne mukaan!

Edellinen artikkeliLogitec LIC-iREC03P Module muuttaa iPodin tai iPhonen sanelukoneeksi
Seuraava artikkeliNepalilainen koululainen valmisti sähköä tuottavan aurinkopanelin hiuksista!