Logitec LIC-iREC03P Module muuttaa iPodin tai iPhonen sanelukoneeksi

Logitec LIC-iREC03P Module muuttaa iPodin tai iPhonen sanelukoneeksi 2
logiteclicire03pLogitec LIC-iREC03P Module muuttaa iPodin tai iPhonen sanelukoneeksi 1

Nykyään melkein kaikissa pienissä ääneen jollakin tavalla liittyvissä elektronisissa sovelluksissa eli laitteissa on mikrofoni. Puhelimessa tämä on tietenkin itsestäänselvyys, mutta kuinka moni on käyttänyt mediasoitintansa sanelukoneena? Itsellä ei ole koskaan tullut pieneen mieleenkään. Kenties se johtuu mielen pieneydestä sitten. Toisaalta saattaa olla myös, että jos soitin näyttäisi sanelukoneelta, sitä tulisi käytettyä sanelukoneena.

Logitec LIC-iREC03P toimii mitä ilmeisimmin Applen musiikkisovelluksen mikrofoniliitännän vahvistimena ja antaa näin tilaisuuden nauhoittaa (tai äänittää kuten monet lukijoistamme tykkäävät asian nykyään ilmaista) parempitasoista PCM Wav -ääntä. Mikrofonissa on siis pieni vahvistin, jonka teho voidaan kytkeä keskitasolle tai voimakkaaksi. Saattaa kuitenkin olla että 82 euron hinta saa tämän laitteen jäämään kaupan hyllyllä.

www.geekstuff4u.com (www.redferret.net)