purettu_talo

Tässä jälleen yksi mainio esimerkki siitä, kuinka sokea teknologiaan luottaminen voi johtaa katastrofaalisiin seurauksiin. Viime maanantaina Georgian osavaltiossa, Carrol Countyssä sijaitsevan kiinteistön omistaja sai soiton, että hänen isänsa omin käsin rakentama, perheen kotitalo talo oli tuhottu kaikkine sisällä olleine irtaimistoineen. Asiasta ymmällään olleen omistajan tavoitettua työstä vastuussa olleen purkuyhtiön, yrityksen edustaja vakuutteli kaikkien asianmukaisten purkuun liittyen asiakirjojen olevan kunnossa. Kun omistaja tiedusteli työnjohtajalta purkuun määrätyn talon osoitetta, kertoi purusta vastuussa olevan yrityksen edustaja, että talon sijainti on osoitteen sijaan määritelty GPS-koordinaateilla. GPS-koordinaatit toimittanutta, purkutyön tilannutta Teksasilaista yhtiöta ei vielä ole tavoitettu kommentoimaan asiaa. Tuhotun talon omistaja kuitenkin epäilee, että asianmukainen purkukohde olisi ollut kadun vastakkaisella puolella ollut rakennus.

Kautta: wsbtv.com

Edellinen artikkeliTiffany Burnette: NYC Metro Cuff
Seuraava artikkeliKingston DataTraveler 200 on 128Gt:n muistitikku