purettu_talo

Tässä jälleen yksi mainio esimerkki siitä, kuinka sokea teknologiaan luottaminen voi johtaa katastrofaalisiin seurauksiin. Viime maanantaina Georgian osavaltiossa, Carrol Countyssä sijaitsevan kiinteistön omistaja sai soiton, että hänen isänsa omin käsin rakentama, perheen kotitalo talo oli tuhottu kaikkine sisällä olleine irtaimistoineen. Asiasta ymmällään olleen omistajan tavoitettua työstä vastuussa olleen purkuyhtiön, yrityksen edustaja vakuutteli kaikkien asianmukaisten purkuun liittyen asiakirjojen olevan kunnossa. Kun omistaja tiedusteli työnjohtajalta purkuun määrätyn talon osoitetta, kertoi purusta vastuussa olevan yrityksen edustaja, että talon sijainti on osoitteen sijaan määritelty GPS-koordinaateilla. GPS-koordinaatit toimittanutta, purkutyön tilannutta Teksasilaista yhtiöta ei vielä ole tavoitettu kommentoimaan asiaa. Tuhotun talon omistaja kuitenkin epäilee, että asianmukainen purkukohde olisi ollut kadun vastakkaisella puolella ollut rakennus.

Kautta: wsbtv.com

Edellinen artikkeliTiffany Burnette: NYC Metro Cuff
Seuraava artikkeliKingston DataTraveler 200 on 128Gt:n muistitikku

1 KOMMENTTI

 1. Tämmöstähän on tapahtunut vain Aku Ankassa, tosin kärpäsen aikaansaannoksena.

 2. ”kuukaas poijjat, muuten ihan hyvä mutta se talo mikä piti purkaa on tuossa toisella puolella tietä” Selvä! 😀 äijät kahtonu vaan että tuohan se taitaa olla, laitetaanha töpinäks ni keritään kahville

 3. tuskin ne koordinaatit mitään tuhos eikös ne ole vain numerosarjoja. 😀

 4. Jos vasaralla lyö sormeen, vika on ihmisessä, ei vasarassa. Teknologia on vain apuväline jonka avulla ihminen tekee päätöksiä.

 5. Siitä lähtien kun ihmisillä on ollut vasaroita, nauloja tai vaikka kivityökaluja ihmiset ovat tyhmistyneet, muihin lajeihin verrattuna, kädellisyys tyhmentää, oikeasti.

 6. eikös tollanen ”tien toisella puolella erehdys” mahdu ihan gps normaalin virheen sisään

 7. Mahtuu hyvin gps:n normaaliin virhemarginaaliin. Aika outo tapa määrittää paikka jos kyseessä noin eksaksti kohde. Jenkkiarmeija voisi ehkä määrittää paikan noin tarkasti gps:n avulla.

 8. Jenkeissähän nykyään kerätään jokaisen talon etuoven GPS-koordinaatit hallituksen toimesta talteen. Hommaan on värvätty 281 voittoa tavoittelematonta yhteisöä ja 111 firmaa yht. 1,4 miljoonaa tilapäistyöntekijää kannettevalla GPS-laitteella suorittaa toimenpitten. Tässä juttuja aiheesta:

  http://www.dailypaul.com/node/91955
  http://wakingjonah.com/2009/05/15/census-2010-right-at-your-door-literally/
  http://logcabinhomestead.blogspot.com/2009/05/census-gps-tagging-your-homes-front.html

 9. Sen vielä ymmärtää että taksikuskit ja lähetit käyttävät GPS:sää navigointiin mutta kyllä nyt purkaessa taloja voisi ensin varmistaa talon osoitteen ennen kuin alkaa purkupallo heilumaan.

 10. Ei toi voi olla totta. Ettei MILLÄÄN muka ole varmistettu osoitetta tuota paremmin? Ja sitä paitsi vaikka heillä olisi ollut katuosoite, pitäisi sekin kuitenkin varmistaa eikä luottaa sokkona, jos on sattunut painovirhepaholainen paperiin tai likinäköinen bulldozer-kuski työmaalle.