Voice Drawing - piirrä äänellä - Flash-sovellus

Flashiin saa nykyään kohtuullisen helposti liitettyä web-kameran tai mikrofonin. Osoitteessa www.zefrank.com voi kokeilla kuinka äänellä voi piirtää. Äänenvoimakkuudeltaan matalat äänet vievät piirtyvää janaa vasemmalle, keskikorkeat suoraan ja korkeat oikealle. Kontrollointi on hieman hankalaa ainakin aluksi, mutta hauskaa. Tarvitaan vain mikrofoni, joka nykyään on melkein joka kannettavassa.

Itse kokeilin lähinnä musiikin kanssa ja on hauska nähdä miten musiikki piirtää janaa. Tällä voisi tavallaan tehdä mistä tahansa kappaleesta ”sormenjäljen”.

(via www.ubergizmo.com)

Edellinen artikkeliThe Hidden Door Company valmistaa piilo-ovia
Seuraava artikkeliiBoobs on tissikaiutintyyny

15 KOMMENTIT

  1. Mun piti ainaki muokata oikeeklikkaamalla -> settings -> mikki -> record volumea vähän pienemmälle että rupes toimimaan kunnolla.

  2. ei toimi en tiedä miksi. piirtää satunnaisesti (?) viivaa kellonsuuntaan.

  3. Muistaako joku äänitaitelijan, joka esiintyi maikkarin aamu-tv:ssä? Eipä tullut äänimuotokuvilla juuri kummoisiakaan väkkyröitä tämän kanssa.

  4. hieno ohjelma ja idea ja toimii loistavasti 😀
    ainut vaan että jos ohjelma alussa ottaisi tietyn äänitason ja sitten vertaillen siihen alkuperäiseen kääntyilisi ja mitä kaikkea tekisikin niin se saattaisi toimia paremmin?

    Äänen ”sormenjälki” nyt ei tuolla pohjalla vielä toimisi, koska sen pitäisi kuulua aina samalla tasolla… jos taas alussa ohjelma vakiintuisi siihen ensimmäiselle äänen tasolle jonka kuulee, niin se saattaisi toimia erittäin hyvin.

  5. En saa viivaa kääntymään vasemmalle vaikka kuinka hiljaa ”ääntelisin” 🙁

  6. Just sain kiasman kanssa solmittua sopimuksen että ne ottaa mun tällä softalla tekemiä A4 tulosteita sinne näytille. Kuulemma koko talo varataan niille.

Kommenttien lisääminen on estetty.