Ensi sunnuntaina 1.2. on jälleen vuorossa Yhdysvaltojen merkittävin vuosittainen urheilutapahtuma, eli Super Bowl. Yksi tapahtuman erityispiirteistä on, että tämän katkoilla esitetyt mainokset saavat vuosittain huomiota lähes yhtä paljon, kuin itse peli. Tämän vuoden TV-mainoskatkotapahtuman erikoisuutena tulee olemaan, että kaksi välitauolla esitettävistä mainoksista tullaan näyttämään kolmiulotteisina.

Koska nykyaikainen televisioteknologia ei mahdollista kolmiulotteisia lähetyksiä ilman lisälaitteita, tarvitaan lähetyksen kolmiulotteiseen katseluun erilliset 3D-lasit. Koska tapahtumalla on PALJON katsojia, niin tarvitaan myös paljon laseja. Tässä tapauksessa laseja valmistava American Paper Optics toimittaa laseja yhteensä 125 miljoonaa kappaletta kaupossa ja postitse jaettavaksi. Niin, ja itse  mainoksissa tullaan näkemään tulossa olevan Monster Vs. Aliens tietokoneanimaation traileri, sekä Pepsin mainos.

Lähde: i4u.com

Mainos: Parhaat kesätyöpaikat jaetaan nyt. Hae omasi ennen kuin myöhästyt!

Edellinen artikkeliWii-puntit tekevät konsolipelailusta rankempaa
Seuraava artikkeli1474 megapikselin kuva Obaman virkaanastujaisista

7 KOMMENTIT

  1. Hä ! Yhdysvallat on terminaalivaiheessa, mistä nuo perseaukiset tuon kustantavat, luulisi olevan tärkeämpiäkin rahareikiä nykymaailmassa !

  2. Transformers 2 leffan traileri esitetään myös ensi kertaa tässä tilaisuudessa. 🙂

  3. ”125 miljoona lasia kahden mainoksen vuoksi… ja luonto “kiittää”!”

    Voihan laseja käyttää ties miten monta kertaa.
    En vain ymmärrä miten tavallisesta televisiosta pystyy katsomaan 3d lähetyksiä? Ellei sitten kuva ole puna-viher formaatti, ja tässä formaatissa laatu ja värimaailma eivät vastaa aitoa kuvaa. Puna-viher lasit aiheuttavat helposti päänsärkyäkin.

  4. Voihan DVD:ltäkin katsoa 3D-ohjelmia ja eiköhän nuokin lasit päädy ihan hyvään käyttöön tuleville harrastajille.

  5. Mistä tommosia laseja saa hommattua. Esim. ihan vaan paperisia missä on ”linssien” kohdalla jotakin muovikalvoa.. Tai onko mahdollista valmistaa itse?

Comments are closed.