press_image031

Jokainen Nintedo Wii:llä pelaillut tietää, että konsolin ohjainten kanssa heiluminen voi intensiivisimmillään olla hengästyttävää puuhaa. Jos kevyt ohjain ei kuitenkaa tarjoa riittävästi vastusta lihaksille, niin apua voi hakea vaikkapa Riiflex-ohjainpainoista. Nintendo Wii:n ohjaimen ympärille istuva puntti tuo ohjaimelle joko kilon tai kaksi ja puoli lisää, joka tarjoaa hauiksille lisätyötä.

Toisaalta, puntit eivät välttämättä sovi jokaisen Wii-pelin kaveriksi. Esimerkiksi tenniksen pelailu on usein sellaista huitelua, että painojen kanssa heiluva pelaaja olisi todellinen uhka ympäristölle.

Riiflex-painot ovat vasta ennakkotilattavissa, eikä lopullinen hinta ole selvillä. Tuotteen kotisivut osoitteessa riiflex.com

Mainos: Tilaa Nintedo Wii Briteistä. Paljon Suomea halvemmalla!

Edellinen artikkeliThe Stainless Steel Ofuro on yhden hengen palju ruostumattomasta teräksestä
Seuraava artikkeliKaksi 3D-mainosta Super Bowlissa – 125 miljoonat 3D-lasit

7 KOMMENTIT

 1. Hyvä idea. Mutta sopii vain johonkin liikuntapeleihin… Elikkäs nyt sitten pitäisi jonkn tehdä tälle vielä kunnon painonnostopelejä niin kyllä tulee hyvä. o.^

 2. Cccccombobreaker!

  Eikös niillä lentävillä kapuloilla ole jo rikottu telkkareita? Vahvistivat sitä lenkkiäkin.

 3. Tuosta mainoslinkistä!

  Pankaa erikseen sellaiset linkit, joista saa toimituksen myös Suomeen!!

  En käynyt kaikkia mahdollisia toimittajia tuosta Amazonin sivusta läpi, mutta mikään jotka tarkistin eivät toimita Suomeen.

 4. Jos tekee tilauksen tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, ja täyttää toimitusosoitteeksi Suomen osoitteen ja maaksi Suomi, niin saa seuraavanlaisen ilmoituksen:
  *** We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***”

  Mitenkä tilaus tulee tehdä, että sen saa Suomeen??
  Onko omia kokemuksia esim. pelikonsolin tilauksesta Amazonilta??

 5. Tosin, väittäisin että semmoisen rannepainon saa lähimarketista halvemmalla, ajaa saman asian.

Comments are closed.