press_image031

Jokainen Nintedo Wii:llä pelaillut tietää, että konsolin ohjainten kanssa heiluminen voi intensiivisimmillään olla hengästyttävää puuhaa. Jos kevyt ohjain ei kuitenkaa tarjoa riittävästi vastusta lihaksille, niin apua voi hakea vaikkapa Riiflex-ohjainpainoista. Nintendo Wii:n ohjaimen ympärille istuva puntti tuo ohjaimelle joko kilon tai kaksi ja puoli lisää, joka tarjoaa hauiksille lisätyötä.

Toisaalta, puntit eivät välttämättä sovi jokaisen Wii-pelin kaveriksi. Esimerkiksi tenniksen pelailu on usein sellaista huitelua, että painojen kanssa heiluva pelaaja olisi todellinen uhka ympäristölle.

Riiflex-painot ovat vasta ennakkotilattavissa, eikä lopullinen hinta ole selvillä. Tuotteen kotisivut osoitteessa riiflex.com

Mainos: Tilaa Nintedo Wii Briteistä. Paljon Suomea halvemmalla!

Edellinen artikkeliThe Stainless Steel Ofuro on yhden hengen palju ruostumattomasta teräksestä
Seuraava artikkeliKaksi 3D-mainosta Super Bowlissa – 125 miljoonat 3D-lasit