Toukokuun 12. päivänä Kiinan Sichuanin osavaltion useat alueen asukkaat menettivät asuntonsa maanjäristyksessä. Järistyksen voimakkuus oli 8 Richterin asteikolla ja onnettomuudessa menehtyi 70000 ihmistä. Tuhansia on edelleen kateissa.

Nyt alueella rakennetaan väliaikaista talvimajoitusta niille, jotka eivät ole vielä uutta pysyvää asuntoa saaneet. Guangyan kaupungissa on 10 junavaunua, joista on poistettu penkit ja asennettu makuutiloja asuttamista varten. Alueella on jo aiemmin käytetty junavaunuja maanjäristysten uhrien asuttamiseen.

Toivottavasti pysyviäkin asuntoja löytyy lähitulevaisuudessa.

Lähteet: www.chinanews.net, gizmodo.com

Edellinen artikkeliIce Meister Slicer on pulkka jolla voi laskea kesät talvet
Seuraava artikkeliSlicer on pulkka joka toimii yhtä hyvin nurmikolla kuin lumella