Tänään muistelemme Hilavitkuttimen sivuilla George W. Bushin kauden värikkäitä hetkiä. Kuvat löytyivät Telegraph-lehden sivuille koottuna. On se ilmeikäs presidentti. Toisaalta onhan se todistettu ainakin näissä viimeisissä vaaleissa, että yhdellä kuvalla voidaan saada presidenttiehdokas näyttämään erittäin oudolta. Niin ja kiikareilla näkyy paremmin sen jälkeen, kun on ottanut linssinsuojukset pois.

Lähde: www.telegraph.co.uk

Edellinen artikkeliTutkijat kehittivät metodin monistaa avaimia valokuvan perusteella
Seuraava artikkeliEar Mirror – korvapeili

7 KOMMENTIT

  1. Eiköhän nuo kiikarit ole kumminkin mallia ”valonvahvistin” 🙂 Vaikka mies hiukkasen yksinkertainen onkin…

  2. Valonvahvistin se on. Linssinsuojissa on pienet reiät, jotta voi käyttää normaali kiikarien tavoin päivällä. (Olisko Ykä sitten hoksinut eroa, jos olisi normaali binokulaari?)

  3. onkos tuo yökuva? ja on tainnut itsellekin käydä joskus vastaavaa kun on tiiraillut kaverin aseen kiikaritähtäintä ja huomannut että linssinsuojus onkin päällä.

  4. mickoin, jos lukisit ylemmät kommentit kokonaan ennen huuteluasi. Valonvahvistimien linssinsuojuksissa on pieni reikä jotta niitä voi päiväsaikaan käyttää lähes normaaleina kiikareina, ja joissain malleissa siten erottaa etäältä objekteja paremmin kuin normaalikiikareilla.

  5. tuossa toisena vasemmalta ylhäällä pikkukuvassa bush miettii: ”tästä saa sitte käsisiirteen jos oma menee…”

Kommenttien lisääminen on estetty.