3 G iPhonen hinta on Italiassa ilman sopimusta €499 / €569

Hilavitkuttimen lukijoista kokonaiset 28% aikoo hankkia seuraavaksi puhelimekseen 3G iPhonen. Suurin laitteeseen liittyvä avoin kysymys vielä kuitenkin on, että mikä tulee olemaan laitteen lopullinen myyntihinta Suomessa. Ennakkoilmoitusten mukaan iPhone olisi Suomessa mahdoton ostaa ilman kytkysopimusta Soneran kanssa, mikä varmasti kavahduttaa osaa puhelimen hankintaa harkitsevista.

Mikäli haluat oman iPhonesi ehdottomasti operaattorivapaana, niin kytkyvapaa iPhone on tulossa markkinoille 11.7. Euroopan maista ainakin Italiassa. Italiassa iPhonea yksinoikeudella kauppaava Vodafone on nyt myös julkistanut operaattorivapaan iPhone hinnat, jotka ovat 499€ 8G mallista ja 569€ 16G mallista.

Ainakin omasta mielestäni Italian operaattorivapaat hinnat ovat yllättävänkin kohtuullisia. Esimerkiksi 16G iPod touch maksaa Suomessa tällä hetkellä €379, joten laitteen puhelin- ja GPS-ominaisuudet tuovat tälle hintaa lisää alle €200. Kenties tämä merkitseekin sitä, että Italiasta tulee lähikuukausina iPhonen harmaatuontilähde numero 1 Euroopassa?

Lähde: iphone.vodafone.it

Edellinen artikkeliTalking CPR Flashlight ohjastaa puhallus-paineluelvytyksen
Seuraava artikkeliAmerikassa poliisi ei saa olla liian älykäs